Dagen efter!

Hejsan!
ärligt så har jag faktiskt glömt bort att skriva. Men nu skriver jag lite igen, igår så kom krik till mig vid 6 tiden och då åkte vi för att möta bella i vällingby. Vi var lite tidiga så vi satte oss för att vänta på henne. Hon kom och så åkte vi till stället där vi skulle hämta lite saker.

Vi åkte sedan hem till mig, åt middag, sminkade oss, fixade drickan och sedan gick vi ner till tunnelbanan. Väl på tunnelbanan mötte vi en kille i våran klass med sina kompisar, dom frågade om vi ville hänga med på fest men vi valde att hitta något annat. Sedan åkte vi till tc. Ringde några samtal och sedan hittade vi ett trevligt ställe vi kunde åka till.

Vi drog till näckrosen och där råkade vi börja bråka lite med några tjejor, haha! överdrivna dom var alltså! Efter så skulle vi ju bara hitta till hans lägenhet. Efter att vi hade gått vilse lite så hittade vi. Spenderade hela kvällen/natten där och det slutade med att jag somnade i en hundkojja med fötterna i vattenskålen, haha! äckligt ^^

Runt fem tiden på morgonen tog vi bussen hem till mig, åt lite sedan somnade vi nästan direkt. Idag gick vi upp runt halv tolv, åt en frukost och så åkte bella och erika. Jag tog en dusch och sen sminkade jag mig. Ska möta marcus ikcäll tror jag, eftersom jag råkat skämt ut mig lite inför hans lillasyster på fyllan så tror jag att vi ska vara hos mig, förhoppningsvis!

Men nu ska jag äta en paj mamma lagat, skriver någon annan dag! Puss

<3

Hejhej!
Sitter hemma hos älsklingen, han gick just till skolan. Bara fyra timmar typ tills han kommer hem då^ Ska nog sova lite, skriver mer ikväll, puss!