Back into your arms

And I don't wanna fall to pieces
I just want to sit and stare at you
I don't want to talk about it
And I don't want a conversation
I just want to cry in front of you
I don't want to talk about it
Cause I'm in love with you

:)

Är riktigt trött haha, ska snart tralla till bussen men skriver litet inlägg innan. Idag så har jag en lång dag, börjar med syslöjd i gamla byggnaden och sen rusar det på. Ska kanske träffa marcus efter skolan. Igår hämtade pappa mig vid halv sju och sen köpte vi en present till hans fru från oss ungar. Riktigt söt faktiskt. Måste tralla iväg nu, puss!

Today's the day I pray that we make it through

jag saknar dig och hoppas vi träffas idag älskling. Är så jävla trött på att känna såhär. <3


Is it too much that Im asking for?

It's the first time I've ever felt this lonely,
Wish someone cure this pain
It's funny when you think it's gonna work out
Till you chose weed over me you're so lame

I thought you were cool until the point,
Up until the point you didn't call me when you said you would
Finally figured out you're all the same,
Always coming up with some kind of story

nanana

Just nu är jag så jävla trött på dig och ditt idiotiska beteende. Kom hem till pappa för någon timme sen. Där man möttes av väldigt host glada miner. Iaf så har jag precis duschat. Fick vg på engelska förhöret så är rätt nöjd. Slutade ett idag och det var riktigt skönt! Nu ska jag bara ta det lugnt och så.

.

Trodde inte att det skulle komma tillbaka och absolut inte just nu

In your face

Hola, idag har jag varit i skolan. Tog en liten sovmorgon så jag gick upp åtta, det behövde jag verkligen! Efter skolan mötte jag och nicole jimmie vid sundbyberg och vi gick och solade, eller jimmie väntade och läste typ tidningen haha. Efter det var jag grymt trött så jag köpte en drickyoghurt och åkte hem.

Nu pluggar jag på lite engelska glosor som jag tror att jag måste göra. Grymt tråkigt men kan dom snart.

Charmtroll

Grymt trött, sovit halva dagen. Var tvungen att gå upp åtta i morse för att marcus skulle jobba. Så nu har jag pluggat lite till sk provet men fattar ändå inte vad vi ska plugga på för det vi har fått är ju typ bara sånt som man kan om man är relativt allmänbildad. Eller lite är väl svårt men inte alls mycket att plugga på tycker jag. Imorn har jag sk prov och sen kanske jag ska på öppet hus på psykologi gymnasiet. Får se om jag får tid för det men jag har iaf lovat mig själv att jag måste gå på öppet hus hos stockholms fria. Får se hur det går med det..

En söt bild på min allra käraste gullunge
 

its getting more and more absurd

What have I got to do to make you love me
What have I got to do to make you care
What do I do to make you want me
What have I got to do to be heard

fuck it

 för varje gång jag sagt att jag älskar dig men inte fått något tillbaks


fuckface

Kära "helene" skaffa dig ett riktigt bra liv för med denna attityd kommer du ingen vart med.

Äntligen fredag!

Idag är det fredag och jag var i skolan idag. Det var faktsikt helt okej eftersom jag knappt varit där i veckan. Ikväll ska jag äta middag med marcus! Ska möta honom sju i odenplan så det lär bli mysigt. 
 

Ps, glömde lägga in gårdagens inlägg så jag tar det nu! hihi

försöker plugga

Sovit hela dagen. Vaknade vid halv tre och började städa mitt rum lite grann. Fick ut en flyttkatong som vi ska ställa ner i källaren. Sen en ikea papperspåse som jag ska slänga med grejer.  Försöker plugga på mina 109 glosor som jag fått i läxa, usch! engelska. Sen har jag samhällsekonomi prov på mådag. Grymt jobbigt måste plugga till det.

Måste gå på öppet hus nästa vecka. Tror stockholms fria och psykologigymnasiet  har det. På måndag har psykologi gymnasiet och stockholms fria hade tydligen den 5 februari. Jag orkar inte. Grymt jobbigt, hur ska man hinna med allt det här och typ tvåtusen prov med. Haha fyfan vad jag gnäller.


sickashell

Tjobrä, sitter här på morgonen, inte ofta det händer men iaf så funderar jag på att stanna hemma idag eller iaf försöka gå till skolan. haha. vi får se hur det blir alltså..

Did you now you used to be my hero?

Now I try hard to make it, I just want to make you proud. I'm never gonna be good enough for you. I can't pretend that I'm alright.  I try not to think about the pain I feel inside. Did you know you used to be my hero? All the days you spent with me now seem so far away and you can't change me. Nothing's gonna change the things that you said. Nothing's gonna make this right again. Please don't turn your back, I can't believe it's hard just to talk to you but you don't understand. It feels like you don't care anymore .

En sak jag inte förstår..

.. med marcus är att han kan göra mig glad när jag verkligen inte känner mig glad. Haha riktigt söt kille det där och därför ska jag lägga in en supersöt bild på honom med!


Det finns dagar man inte kan resa sig upp..

..en önskan om det liv som visade sig vara en dröm


Trist dag. Trött som fan och haft riktigt tråkiga lektioner och imorn har jag matte prov. Kommer inte gå bra alltså. Men jag orkar inte, måste iaf behålla mitt vg. Tjaffsa lite med marcus med, grymt irriterande det med. Kände redan imorse att det skulle varit bäst om jag stannade kvar i sängen men gick ändå.

Ska kanske träffa axel på fredag haha! Lär bli kul, men vet inte för det ryktas om en fest som jag funderar att gå på om det går för sig. Ska kolla upp det.

Suttit och lagt in mina val på gymnasieintagning.se grymt jobbigt. Vet verkligen inte vad jag vill bli sen men just nu lutar det på att jag ska söka på samhällsprogrammet med inriktning kommunikation och journalistik på thorilsplan, sen stockholms fria. Rätt najs. heeeelvete vad svårt det är, har sökt typ nio stycken för att se vad jag kommer in på. Har inte speciellt bra betyg så det får någ bli en jävla sunkskola haha.

 

istheshit

jag såg när du föll men jag såg även hur du tog dig upp,

Hos viktor

Det blev en riktigt bra kroek kväll igår. Förutom en liten insident men annars riktigt bra. Jag är ändå rätt stolt att jag kom på att jag gjorde fel. Vi åkte hem till viktor runt kvart i sju och det blåste som fan! Med luvorna på gick vi en hinderbana hem till honom. haha. Väl där började vi smutta lite på drickan och så. Haha fan erika du ska få igen för det där igår! KNACKA FÖRST! haha XD

Jävla sexig pose älskling!

       

stressig dag

Sovit hos marcus i två nätter nu och det har varit rätt mysigt, ska åka och hämta dricka om ett tag och sedan blir det födelsedags grejs hos marcus faster! Ikv ska vi hem till sophias pojkvän viktor. Vet inte hur vi ska hitta dit men antar att de möter oss eller nått! Tror det kommer bli rätt bra, bra att komma ut lite. Var rätt länge sen man var med tjejorna lixom.


asgarv

Blir lite full i skratt när jag läser en tjejs blogg jag var kompis med förut, misstag. haha men iaf så skriver hon att vi snackar jätte mycket skit om folk och vi är så HIMLA omogna och allt möjligt. Jag vågar utrycka mig, men bara för det behöver jag inte förolämpa andra och vara grymt jävla otrevlig. Riktigt kul att se henne skriva detta eftersom hon bettedde sig precis likadant och som sagt så har jag egna åsikter och det är att jag inte vill ha med henne att göra alls, för att jag stör mig på henne. Och det där med att inte våga yttra sig? Vad har vi sagt om andra, tell me baby. Men hon tror att erika har typ tvingat mig till det. Känns lite kul, but girl, get over it.

FUCK

     

Riktigt sexiga flames på bilen va? xD En söt liten sophia, en nicole som spelar twister och en lite cool amir! bra dag

Jag är van nu

 
det roliga är att jag verkligen inte orkar bli ledsen längre, det har blivit en vana


Bullshit

Tiden ändrade dessa personer som var mina vänner förut.


Måndag, somnade nästan i skolan. Tror lotten sa åt mig fyra fem gånger innan hon bytte plats på mig. Men vafan det var sista lektionen. Vad trodde hon? Hon står och pratar om samhällsekonomi i en timme och hon antar att jag ska orka lyssna. Bullshit. Det var faktiskt för mycket bergärt och just nu försöker jag bara tänka på hur jag ska klara morgon dagen utan att vara grymt grinig och irriterad. Haha hoppas jag lyckas!

Har än så länge inte några läxor iaf. Bara ett prov från förra terminen. Fast det är rätt lätt! Spanska bara.


fre lör sön

Har haft en underbar helg tillsamans med marcus. Fredags skippade jag skolan så vi möttes rätt tidigt hemma hos honom. Tog det lugnt och myste. Lördag så vaknade vi rätt tidigt, tog en dusch och åkte in till stan, gick på museeum och åkte hem och lagade jättegod middag! Skitmysigt!
Idag åkte jag hem runt halv fem för att låta marcus plugga, inte för att jag tror att han pluggade så värst mycket, blev nog gta ;) haha. Men söt är han iaf. Igår söp jag han skitfull haha, grymt kul. Han är bara för söt!

marcus

Du är beviset på att drömmar kan bli sanna.


En god middag

Idag har jag och älskling varit på museum haha! fettnajs. Sen har vi ätit en underbar middag som vi själva har lagat! Nu ska vi se film och äta godis, dricka lite vin och mysa!
 

petter för fan haha!

jag dricker för mycket men det nekar jag och om du frågar mig om sanningen så tvekar jag


Fredag

Idag stannade jag hemma, dels för att jag hade magknip igår och dels för att de ändå inte tar närvaro på dessa temadagar vi haft denna vecka. Så jag gick upp vid elva och sedan åkte jag till marcus. Min mysa. Nu ligger han och tar en liten tupplur innan maten och jag får äntligen tid att skriva lite här haha. Tog lite nya bilder innan jag åkte till honom med. Fina?


Nya pics

image99image100

Min söt

Äntligen så kom min nya mobil idag, riktigt najs :) tog en fin bild på mig och älskling! Första skoldagen, har tema dagar och fan vad tråkigt det är alltså! Ska skriva en berättelse med krullis och nicke utifrån någon som bodde  på mentalsjukhuset. Trist!

image96

NANANA

Tjoobrä,sitter i datasalen med nicke och krullis, segt. Ska skriva nån sak om ett psyk! :/

Skolstart

Skola idag och jag är redan uppe! Var tvungen att gå utt halv sju och är riktigt trött nu :/ Har enormt mycket att packa! usch

IDoler

  

MARCUS

But the feeling that I have for you is so strong
Been together so long and this could never be wrong

 

kokain

Du får mig okontrolerad när du bara tjurar och skit


-.-

Är så jävla trött på det här och just nu vet jag inte vad jag vill


YESPES!

YESYESYES! får skjutts hem idag, var meningen att jag och pappa skulle ta bussen hem från brommaplan men han tar med sig jobb bilen! Riktigt skönt :) Slippa gå från bussen i detta väder! Haha. Syster åkte upp till sin pojkvän patrik igen så hann fan inte träffa henne :/ Skulle varit kul. Menmen, sen hittade jag en skitsöt aik tröja här hemma hos mamma som är i storlek 70, till bebis alltså :) ska ta med den till amanda haha! <3

Tror jag tar en bild om vi hinner få på henne en den innnan jag åker till mamma igen imorgon!

dagen före

153820-19

Grymt jobbigt, vaknade kvart över sex imorse av marcus mobil och för att han skulle till skolan. Jag, som då är ledig åkte in till stan för att möta mor och hämta mina nycklar! Så jag stannade på hennes jobb en stund för hon skulle på möte sen så vi gick till tuben tillsammans. Nu har jag sovit sen halv tio och är fortfarande skittrött! Ska möta pappa i brommaplan fem. Imorn blir det skola, helvete:/ 

Nu saknar jag marcus :/ fan, får kanske se en skymt av han imorgon!

Underbara älskade


Idag ställde jag min väckarklocka på nine men jag orkade inte gå upp så jag sov till elva, skulle träffa tjejorna på fiket vid två. Skulle möta min söta marcus vid islandstorget halv fem! satt och prata en stund sen laga vi mat och gick ut o smällde lite smällare haha, hittade dom i hans kök så tänkte prova lite ;) Nu sover han sött brevid mig och svarar lite halvdant med ett mhhh när jag säger godnatt! Haha riktigt söt när han sover faktiskt! PUSS

Marcus är den allra finaste jag vet!

Du var på min sida

I don´t want you to cry, don´t want us to say goodbye.
But I know that were falling apart.
I don´t need your lies and if you don´t sympathice.
Tell me how will I know who you are?

If it makes you happy

If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad

PUSSMUN

Riktigt bra dag :) umgåts med en kompis och sen middag med familjen, lillmarcus var skitsur för nånting, haha lite kul att garva åt han då ;D Ett jävla humör där alltså och man vet ju vem det kommer ifrån.

Jossan, skriv din mail adresseftersom det är lite svårt att samtala här ;)


M

Jag saknar handen som borde hålla min men du ger mig inga tecken på att du vill ha mig kvar i ditt liv.

?

Jag förstår inte varför du stänger mig ute, jag trodde vi var ett, efter ett år?

Nattbuss 807

Hej :) igår träffade jag marcus, appe och lövet vid brommaplan och vi åkte hem till marcus. Seriöst så är det lite irriterande att SL inte fattar att det blir snö varje år utan då ska det bli så att varje år får man vänta i typ en timme för att den inte kommer för att den ligger i nått dike någpnstans, fatta vi är i sverige, det snöar!

Men iaf så blev det en chillkväll med filmen nattbuss 807, riktigt najs!

torsdag

Idag kommer min gubbe hem från bålsta, appes land så ska nog träffa honom. Fast funderar på att åka hem till mor och hämta min laddare och mina nycklar! Men får se. Saknar min bubi iaf!

Här är min lilla söta solstråle :)

jag hade tråkigt, förlåt!

Jag har...
(x) snott den här listan från nån
(x) rökt en cigarett
(x) rökt en cigarr
(x) Snusat
( ) Använt luktsnus
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
( ) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
(x) skolkat
( ) sett någon dö
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
(x) flugit
( ) spytt i en bar
(x) sett en del av dig själv brinna
( ) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) varit i ett våldsamt förhållande
( ) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när du spelat spel
(x) varit ensam
( ) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
( ) kört i diket
( ) haft kramp
( ) känt dig som en utstött
(x) hatat ditt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt ditt hjärta
(x) varit vilse
(x) simmat i havet
( ) känt som om du håller på att dö
(x) gråtit dig själv till sömns
(x) gjort något med dig själv som du inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
(x) varit tillsammans med mer än två samtidigt
(x) burit pärlor
(x) hoppat från en bro
(x) ätit hund/katt-mat
(x) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
( ) drömt att du gift dig med någon
(x) limmat fast din hand i något
(x) fastnat med tungan i metall
(x) skrikit så att du inte fått luft
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en trädkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
( ) tror på spöken
(x) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) spelat kyckling
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är snygg
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att du grät
( ) gråtit så mycket att du skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva/singel
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) svimmat
(x) gråtit på tunnelbanan
(x) haft sex på offentlig plats
( ) legat med fler än tio personer
(x) snattat
( ) drömt att jag haft sex med en/flera vän/vänner
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
(x) spottat på någon jag ogillat
( ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
(x) haft sex i en IKEAsäng
( ) haft sex i en IKEAsäng på ett IKEAvaruhus
(x) varit svartsjuk


?

Du var ett onödigt misstag


MOBILJÄVEL

Eller så blir det en ny, kanske den där gula sonyericsson s500i, den är söt iaf! puss


Utan mobil

Horfitta, min mobil har pajjat! Hur fan klarar man sig utan? Måste lämna in den för skärmen lyser helt vit -.-

NYÅR

Galet. Kvällen började med att jag träffade nicole sen så åkte vi till marcus för att äta middag med hans familj och vänner till familjen. Efter så ringde vi runt och sådär, hittade en fest i huvudsta efter tolv, så innan drog vi till skinnarviksberget och söp lite. Rätt fint att se raketerna därifrån. Men 30 minuter innan klockan var tolv började det regna och vi orkade inte pajja frillorna. Så vi drog oss mot tuben och åkte till solna c. Vid huvudsta mötte Jimmie och simon oss och vi drog hem till killen som hade festen. Slutade med att vi missade sista tuben hem och gick hem till morsan. Haha det roliga är att jag tog inte en enda bild. hade fullt upp^^

Idag så vaknade vi upp bakis och ofräscha. Tog tuben till marcus och marcus torskade, palla att man får betala 1200 om man inte har busskort. Seriöst? det är typ lika mycket som busskortet kostar?