Barnvaktning

Hejsan!
har inte skrivit på ett tag så därför väljer jag nog att skriva lite längre idag. Det var ju julafton för några dagar sen och det var jätte mysigt. Precis som när man var liten. Vi åkte ner till farmor och farfar på julaftonsmorgonen, vi var framme runt 12. Sedan kom min farbror och faster med sina två barn. Brorsan och dom lekte tills det blev dags att äta middag. Vi åt och pratade en lång stund sedan var det dags för kalle anka, sedan så gick pappa ut för att "köpa tidningen" och då kom såklart tomten! Vi öppnade paketen och sedan satt vi och pratade en lång stund. Sedan gick jag ut på promenad med min vovve och marcus och lukas. Väl där ute i kylan så träffade jag Monte och han hängde med hem och lämnade ungarna och hunden. Sedan gick vi ut. Vaknade nästa dag och hade såå ont i huvudet^

Sedan var det då måndag och vi åkte hem till Lena & Gabriel. Vi öppnade paket och fikade. Marcus och Gabriel lekte en lång stund och sedan så åkte vi hem till farmor och farfar igen för att äta lunch. Vid halv tre satte vi oss i bilen och åkte upp till stockholm. Vi skulle hälsa på pappas frus släkt i fruängen. Vi åkte dig och fikade en lång stund. Sedan öppnade vi paket. Efter det åkte vi hem och var hemma runt tio. Så himla skönt att ligga och sova i sin egna säng alltså och bara känna att det är hemma.

på tisdagen åkte jag in till staden för att handla lite kläder. Anna skulle köpa gåsväst men när vi hade sprungit runt i de flesta affärer så var den slut i alla nästan, förutom röda och det ville hon inte ha. Så då gick vi och köpte ett par jeans till mig. Sedan gick vi runt istan och bara kollade runt lite. Vi träffade min mamma och hennes kompis och sedan åkte vi till solna för att fixa lite saker. Då köpte jag en tröja, jätte söt faktiskt. Vid sex åkte jag hemåt och fick sitta i brommaplan och vänta på bussen i tjugo minuter, de längsta tjugo minuter i mitt liv tror jag, sååå kallt! Kom hem och då hade Millan och brorsan bakat knäck och gjort julgröt (: mysigt!

och så idag, onsdag. Sitter barnvakt åt marcus, min bror. Såå kul! nej inte alls. Har så tråkigt verkligen. Och så saknar man älskling så himla mycket! Jaja nu ska jag gå ut med vovve, puss!

Julafton!

Hejsan!
Guuuud idag är det ju julafton! vad mysigt. Jag sitter och väntar på alla som ska bli klara här hemma. Såklart så är man klar först. Hinner inte skriva så mycket nu, måste fixa brorsans hår x) God jul!
lovisa

23 december!

Hejsan!
Dagen före julafton. Vad tiden går snabbt igentligen!
Idag så väckte pappa mig klockan nio och sa att dom skulle åka iväg, whatever tänkte jag och somnade om. Vaknade klockan halv två igen. Gick upp och duschade sedan åt jag frukost. Sedan har jag bara slappat. Satte mig vid datorn och pratade lite på msn.

Idag kommer lillebror Marcus hem! Gud vad länge sen det var vi träffades. Två månader tror jag. Så skönt det ska bli att ha honom hemma. Sen ska han åka tillbaka på lördag nästa vecka. Gud vad jag längtar till Mike kommer hem, han är i polen och kommer inte hem fören den 4 januari. Ska träffa han direkt då! Föresten så har jag tagit lite nya bilder som jag lägger in här neranför.

Imorgon ska Pappa, Millan, Marcus & jag åka ner till min farmor & farfar för att fira jul. Det ska bli så kul att träffa farmor och farfar också, det var ju nästan ett halvår sen! Gud vad tiden går alltså. Snart är det väl sommarlov! Nej men seriöst så har detta halvår gått väldigt fort. Men nu ska jag gå för dom kom hem nu! Tihi vad kul, ha det bra, puss!!

lavisa    lovisa    lovisa   Lovisa   lovisa

Myskvällr rykten & trams

Hejsan!
Idag har jag haft julavlsutning. Så skönt, vi fick sjunga karioke, tihi fint! Efter skolan upptäkte jag att jag hade glömt mitt guldkort hemma. Så jag och Anna åkte hem för att hämta. Sedan åkte vi till stan igen, väl framme på grönan träffade vi två av mina närmaste vänner (kan inte kalla dom vänner längre menmen). Dom kollade på oss men hälsade inte, jag gick fram och sa hej och gav dom en kram. Dom sa inte så mycket, dålig stil. Bara för att dom är med sina andra vänner ska dom inte skita i oss. Vi struntade i dom i gick vidare. Väl hemma på kvällen fick vi gb inlägg på playahead om att vi hade kallat en av deras kompis Nicole och hennes vänner för fjortisar. Man ba? ursäkta? Och gissa vilka små söta flickor som lurat i dom det. Jo, cecilia & lovisa såklart! Jag orkar verkligen inte falska människor så jag sa upp kontakten med dom! Palla sådant! Ska ut nu en sväng, puss!

Avslutning

Hejsan! Idag är det då avslutning. Känns så underbart skönt. Slippa skolan och bara umgås med vännerna, festa, fira jul med familjen och vara med Marcus. Jaja, nu måste jag sminka mig och välja lite kläder. Puss!

Juljuljul

Finns det verkligen någon som hatar julen? Tror inte det! För vad är mysigare än att ligga i soffan med sin älskling och mysa medans bara julgranen är tänd. Eller att klä julgranen med familjen. Julhandla även om det brukar bli i sista minuten. Vill bara säga att jag älskar iallafall julen!

julgran     julkulor 

Fika & julpyssel!

Hejsan!
Imorse så kände jag att jag absolut inte vill gå till skolan. Jag ville bara stanna kvar i sängen o sova hela dagen, om inte hela livet. Men tillslut så gick jag upp, sminkade mig, klädde på mig och fixade. Gick till bussen och där träffade jag Anna. Känns enormt bra att bara vara med henne. Vi som har vart så osams. Men iaf, idag kändes det så konstigt att vara  i skolan. Som om jag inte varit där på evigheter ( iförsig har jag inte varit där på tre veckor ) men ändå kändes det så anorlunda.

Nog om det. Vi hade myspys dag idag. Fikade med hela klassen. Lussebullar o pepparkakor. Skönt o bara sitta där i klassrummet och inte behöva tänka. Innan det så såg vi på film och fick göra julkort. Så sött! Som när man gick i lågstadiet typ. Men jag ska duscha nu. Det blir avslutning och grönan med Anna imorgon. Puss!

Myspys

Hejsan!
Kom precis hem från tunnelbanan, har varit och lämnat Marcus där. Passade på att gå igenom centrumet och gud så mysigt det var. Såg alla lyckliga familjer gå och handla julklappar och vissa var då lite stressad. Precis så som det ska vara innan jul. Underbart! Sen kom ju snön och det var ju så fint! Önskar att jag kunde få uppleva en sådan jul igen, en sådan jul man hande när man var liten. Allt var så bra. Man förstog inte vad problem var. Men nu får man vara nöjd med det man får. Ska iaf ner till farmor och farfar på jul med pappa. Tror hans fru stannar hemma. Jippie! Jaja, ska gå och duscha nu. Godjul!

Hemma

Hejsan!
Idag är jag hemma igen, orkar verkligen inte gå till skolan. Lixom hur många dagar är det kvar? Runt tre? Ofta att man orkar gå då.. Inte jag iaf. Men idag har jag gått upp klockan åtta, tog en dusch och sedan åt jag frukost ute med min storesyster. Men jag är faktiskt lite sjuk också. Hostar o sådär hela nätterna så nånting är det väl. Har sovit runt tre timmar inatt eftersom jag bara hostar eller ligger och tänker. Det är som med det där "Dom säger att jag måste glömma allt som vi har haft men hur ska jag kunna glömma när jag tänker på dig varje natt". Det funkar lixom inte utan dig. Men jag kommer att klara mig, iaf några dagar till. Ska gå o försöka sova en stund innan Marcus kommer, pusspuss!

Måndag

hejhej!
Tänkte skriva lite. Idag har jag haft en skön dag hemma med Marcus. Vi har typ bara legat och haft det mysigt. Sedan kom mamma hem och gjorde pannkakor till oss. Mums! Tihie. Har väl inte så mycker mer att skriva om idag .. inte hänt så mycket. Men ska sova nu så jag kan vara hemma imorgon. Puss!


sjuk

Hejsan!
Idag är jag hemma från skolan. Tänkte eftersom det ändå bara är typ 4 dagar denna vecka så är det ganska onödigt. Plus att jag mår rätt dåligt för en del saker som hänt. Pappa & att jag desutom inte sovit något under natten. Så idag hade jag tänkt mig att bara vara hemma och ta det lungt. Ta ett bad o kanske kolla lite teve. Fårse om jag ska göra något idag, Marcus ville träffas så det kanske blir så lite senare. Ha det bra!

15/12 - 06

Hejsan! 
Denna helg har då både varit underbar och jätte dålig. Det började med i fredags. Vaknade på morgonen och jag kände att något var fel. Men hur ska man veta vad? Men jag gick upp, sminkade mig och sedan åkte jag iväg till min prao. Eftersom det var sista dagen där så var man lite nere. Så kasst att inte få träffa dom där små söta ungarna (praoade på dagis). Men sedan sa Marita min handledare att jag kunde få sluta om jag ville, då var klockan runt tio på morgonen. Men jag ville inte åka hem så jag stannade kvar till klockan tolv iaf. Fick en sådan söt komentar på pappret alltså! Men iaf sen så åkte jag hem, tog ett bad och sedan sminkade jag mig. Skulle ju träffa Marcus senare på dagen. Satte mig vid datorn en stund men sedan ringde min mamma o sa att jag var tvungen att äta med henne eftersom jag inte ätit middag på några dagar. Hon började tydligen bli orolig sa hon. Så jag träffade Mamma i solna c och så åt vi kycklingsallad. Efter det så köpte vi ett kort och lego till min systers dotter som fyller tre år och sedan gick jag till tunnelbanan. Träffad Marcus i islandstorget och så gick vi hem till honom. Och vi hyrde film o hade jätte mysigt . Nu är det vi två älskling! <3

Söndags så åkte vi till min syster i eskilstuna!


/ Lavisaa

Marcus & jag