Morgon

Hejsan! 
tidigt uppe idag. Gick upp lite tidigare eftersom marcus råkade väcka mig med ett supergulligt sms. Har sminkat mig men ska nog dra på lite mascara igen. Idag har jag tänkt att jag ska ha ett par mörkblå jeans, en svart tröja som slutar precis neranför rumpan och så mina bruna ballerina skor. men det kanske blir lite ändringar. Idag ska jag träffa marcus, tror han kommer och möter mig vid min skola. Har för mig att han sa det igår iaf.
Och gud vad jag saknar min bästis! Inte träffat tjejen på 2 dagar ju! :O ska bli skitkul att ses idag.
puss!

Uppdatering

Hejsan!
Nu har jag inte skrivit på ett himla bra tag. Satt hemma idag och kom på att jag måste börja skriva igen! Så nu ska jag väl kanske berätta lite vad som hänt under den här tiden. Det har varit lite sisådär med marcus men nu är vi tillbaka som nykära igen. När jag inte har varit med honom har jag umgåts med mina vänner. Festat en hel del på senaste tiden och så. Förbättrat mina betyg också, sådeså! ;)

Igår så mötte jag min macus vid islandstorget. Vi tåg tunnelbanan in till centralen och köpte varsin latte. Vi tog en liten promenad ner till vattnet och satt där ett tag och pratade. Det var så mysigt! När jag satt där med världens underbaraste person ville jag bara ha sommar! Vi satt och skrattade en stund åt svanarna sen gick vi till tunnelbanan och åkte hem till mig.

Idag så vaknade jag halv elva och insåg att jag hade försovit mig. Så jag gick in på internet och sjukanmälde mig och så gick jag ner på stan och köpte ett par nya skor. Jätte söta faktiskt! Och om två timmar kommer pappa och hämtar mig. Orkar egentligen inte bo hos honom just nu men får försöka, han blir ju så ledsen.

Ska gå och städa mitt rum nu så mamma blir glad på mig, så kan jag bo här i helgen! Puss