Vi borde skratta och le igen, det här kunde ha varit den bästa tiden i vårt liv tillsammans.



Jag orkar inte med att vi båda undviker det här. Vi kan ha det bättre tillsammans. Varför har vi inte det? Vill du inte? Du är inte som du en gång var. Eller så är du bara inte kär längre. Jag vet inte vad som hänt med oss. Jag försöker, jag lovar jag försöker tjugofyra timmar om dygnet så försöker jag så att du ska ha det bra. Men jag är svartsjuk, det vet du. Jag är rädd att du ska försvinna. Jag är rädd att du ska lämna mig för att du är så mycket för mig. Jag är rädd för att du förbrukat mitt förtroende allt för många gånger. Jag vet att detta är sista chansen för dig och mig. Men hur ska vi göra?

Du får nog försöka lite mer än vad du gör. Det du gör nu räcker inte för mig. Jag vet att jag är värd bättre än detta beteende. Jag vet att jag är värd att få höra att någon älskar mig. Jag ska inte behöva få ett tomt svar tillbaka.

Jag hoppas att detta inte är slutet..

image196

Om du såg mig

Hemma igen efter två dagar i enköping. Måste tyvärr nu börja med ett so arbete som jag inte ens vet vad jag ska skriva om. Antingen abort eller hur man ser på sex som muslim, jättekul! Not.


Blir mer senare, nu måste jag äta nått och gulla med lillasyster, sedan blir det skriva av hela natten om det inte blir utgång. Pusshej!

Mitt hjärta är ditt att förstöra

Nu drar jag och bebi till landet över natten! Pööshej!

folk vänder sig om

Nu är det du och jag som får starta om igen.
Det är svårt att inte gråta när jag tänker på det nu.


mysdag

Så nu var man på g igen, efter lite bråk med marcus, en lite misslyckad kväll med brudarna och en rejält kall natt. Fortfarande lite ont i nacken så glider runt lite hemma idag. Idag blir det nog inte alls så mycket att göra förutom att äta middag med marcus familj och sen se några filmer, blev ganska hårt för han igår så tror han vill stanna hemma ikväll, haha. Sas nått i stil med "du är min gud lovisa och nu ska jag bikta mig, jag har varit dum kille, förlåter du mig? gud förlåter alla...fniss...jag älskar min familj" haha sen somna han. Söt som man är.

Och så idag har vi tagit det lugnt, gått en promenad och sen sett på film. Lär bli mer sådant under kvällen!

puss&kram


nackont

Har lika ont i nacken som igår men febern är nog borta. Väcktes för några minuter sen av att marcus sätter sig upp i sängen och helt plötsligt sprang han upp på övervåningen och gjorde frukost. sen kom han ner och satte på en film om allsvenskan. Bara så där? :S haha sen gnällde jag lite och då kom han och sa att han inte ville väcka mig för att jag sov så sött .) hihi min idiot är söt ibland :)

Idag får vi se hur det blir, jag har som sagt ont i nacken och är lite trött. Var menat att jag skulle träffa tjejorna och så ikväll men ska prata med dom om en stund.

Puss & kram!

jag är sjuk, tror jag

Hm snart ska min bebis springa ut och köpa pizza. Jag är sjuk, eller något liknande, har huvudvärk, ont i nacken, och när jag sväljer. Känner mig även häning...Få hoppas på att det går över. VIll vara som bebis, han blir aldrig sjuk och tål allt. Otroligt orättvist.

Idag tog vi en liten tripp till staden och köpte lite vuxendricka och mötte min mamma en stund. Tog även en latte som jag spillde ut en del på mina svarta jeans. Inte så mkt.

Måste klura ut en fin present till min älskade pojkvän till hans 17 års dag. LIte svårt att veta vad man ska köpa. Några tips?

Puss&kram !

image194

pojkvän

Alltid lika roligt att det blir en helt ny marcus så himla fort.. underbart.

ironi


PUSSYS

Tjafan, livet leker och man sitter i marcus soffa med tre grabbar och spelar xbox -.- inte det bästa men det är chill.
Ikväll tar vi det lugnt igen eftersom mina money är slut och de nya glider in på kontot imorgon. Då jävlar! NJa men vi får se. Ringde nyss nicole och hon ville att jag skulle sova hos henne men det går inte idag men hoppas på en annan dag i veckan.

PUSS!

bjduer på denna också ..

image193


A better day

Lite bättre humör idag och jag har pratat lite med marcus om allt och han verkar ganska onöjd med sanningen. Skönt att få ut skiten. Nu kvarstår att vänta på förbättring.

Har varit hos min moster idag och ätit påskmiddag. Först var det förrätt och vi fick en söt liten macka med dekoration av köttbulle för desmå (och jag eftersom jag är lite kräsen) och något annat för de vuxna. Sen blev det varmrätt och det var potatisgratäng med lamkött och rostbiff eller så. Efterrätt vet jag inte vad det hette men det var något med glass/tårt liknande och supergott!

mysigt att åka tåg. Not. Alltså borde sj få sälja biljetter om det inte finns sittplats? fick stå i hela 55 min. Dit resan gick iaf bra och jag tog en latte och läste lite i tidningen marcus köpte.



00.57

Vill slå dig, vill dunka ditt vackra huvud mot en sten och få dig att inse att du inte kan bete dig på det här sättet. Jag vill släppa taget men jag kan inte..

övertala

Ändrade planer igen, appe kom hem till oss och vi lagade mat, såg film och nu håller vi på att baka kladdkaka. helt okej. Imorgon blir det påskmiddag hos min moster och tror nästan hela släkten kommer dit. Marcus är väl inte så taggad men jag drar nog med han ändå, jag följde trots allt med han.


Trött

Skipper supandet och tar ut en till myskväll idag. Är så jävla trött.

Igår så var vi strängnäs och åt påskmiddag hemma hos marcus morfar och mormor. Det var hur gott som helst. Lax och potatis och till efterätt nått med jordgubbar och grädde och nått glassliknande. Super! Klockan tio kom vi hem till bea och satt där en stund, efter ett tag kom biggis och sen drog jag och marcus hem vid halv ett.

image192

Gigantiskt påskägg

Haha glömde skriva det förut men när jag och sophia var i gallerian idag så fanns det ett gigantiskt påskägg som man fick måla på. Haha skitfint :)


jm

idioter

Balklänningar

Nu är jag hemma igen och det var trevligt i stan, inte för mkt folk! mötte sophia vid slcenter och vi gick för att kolla på balklänningar. hittade två jättefina som jag vill ha. Sen mötte vi Erika och hennes sällskap Oscar och vi satte oss på ett fik vid kungsan. Mysigt. Blev en hel del prat där. Tog en latte som har varit så efterlängtad.

Nu är jag hos marcus igen och han ligger och surar/sover.

puss&kram

Staden

Tjenixen!
precis duschat och nu ska jag snart börja med att sminka mig.
Ska möta sophia i stan klockan ett och sen ska vi kika runt lite på klänningar till balen. Ska ta en latte på montis när jag ändå är igång tror jag. Marcus är då i skolan och slutar vid två så jag och hans syster lovisa är här bara fast hon ser teve där uppe. Sen ska han möta mig när han slutat i stan tror jag eftersom jag har nycklarna. Vet inte hur jag ska ha mitt hår idag :/ uppsatt eller utsäpt? Själv tror jag att jag gillar utsläppt mer men det är så jobbigt att platta och fixa. Eftersom jag nu duschat och det är rejält lockigt -.-

Hm har två och en halv timme på mig så jag tror jag hinner ;)
Puss&kram

THe best

Du är inte konstig, du behöver inte dölja något inför mig, du behöver inte känna så
det enda du behöver är att vara du. jag älskar dig

YEp

Kom just hem till marcus och nu äter jag någon paj, matpaj eller vad det heter :) Har varit med gabriel, jättemysigt! Tycker om dig hårt. Vi var hemma hos mig och sen åkte vi till fridhemsplan där vi skiljdes åt. Ikväll ska jag bara ta det lugnt här hos marcus. Kanske se en film :) Och mysa!

Puss & kram

snö är fult

Hello :) står och ska platta håret! Har inte gjort det på ett tag och känner för att det är dags idag. Fy helete vad det snöar. Det är inte sant, jag som trodde att det skulle bli sommar och sol nu :/


Utväcklingsamtal

Sitter helt ensam nu hemma hos bebi för han är i skolan. Är ledig nu och så förutom att jag har utväcklingsamtal idag klockan 10.30. Pappa kommer och hämtar mig här kvart över så det blir nog bra. Senare ska jag möta upp min vän gabriel och umgås lite, ingenaning om vad vi ska göra faktiskt men tror det blir att vi går hem till mig.

Ikväll ska marcus och hans jättemysiga killkompisar se fotboll så jag håller mig undan, men kommer nog tillbaka efter det för jag tror att han sa att han ville att jag skulle sova här. Så kanske det.

Måste verkligen hitta balklänning snart! Har hittat en jättefin, eller sophia hittade den men jag ska tjuvkika lite på den någon dag. Vill ha en svart har jag bestämt mig för iaf. När soph blir frisk så ska vi nog ta en tur in till stan för att leta men just nu är hon hemma med en förkylning!

Skriver sen ikväll! Puss & kram!

hatisk utav längtan

Bästa vän. Du kan lita på mig. Jag säger inget. Efter tre år så kan jag inte svika dig. Det vet du. <3
Jag vet att du är den jag kan prata med, för jag vet att du förstår. Jag vet att du inte bara säger att du tror på mig utan att du menar det.


Vi kommer aldrig att bli en familj igen, vi skiter i varandra. Åren går men minnen sätter hinder.


hatisk utav längtan

Bästa vän. Du kan lita på mig. Jag säger inget. Efter tre år så kan jag inte svika dig. Det vet du. <3
Jag vet att du är den jag kan prata med, för jag vet att du förstår. Jag vet att du inte bara säger att du tror på mig utan att du menar det.


Vi kommer aldrig att bli en familj igen, vi skiter i varandra. Åren går men minnen sätter hinder.


If you wanna bring me down

If you wanna bring me down
Go ahead and try, try to look me in the eye
but you'll never see inside
Until you realise, realise, realise...

my hero

Inget kommer att bli som förut igen. Det var du och jag mot världen men du lämnade mig själv. Alla gånger som vi pratat, jag saknar dig otroligt. Alla min känslor och allting du förstörde. Det kanske är mitt fel.

jävla kärring

Dra åt helvete. så länge du är kvar här tänker jag fan inte komma tillbaka. Hatar dig så jävla mycket seriöst skulle du inte någongång kunna tänka på oss ist för din fula jävla unge marcus? skulle vara kul ifall du gav pappa lite uppskattning ibland? han gör förfan allt här. Dra och lägg dig fan inte í mer.


Samhällskunskap

Fyfan, har samhällskunskap och det är väl antagligen ingen ide att  plugga eftersom hon ändå skriver att jag är totalt ointreserad. Men ska iaf skriva tre sidor om en konflikt mellan eritrea och etiopien..

yes pappa kommer och hämtar mig så jag får skjuts hem, huh!

I cant ever run and hide

Sometimes i wake up crying at night,
and somtimes i scream out your name,
What right does she have to take you away,
when for so long you were mine.

Sometimes i wake up crying at night,
and somtimes i scream out your name,
What right does she have to take your heart away,
when for so long you were mine.

I cant find a reason, to let go
I cant find a reason, to hang on

"gumman det kommer att odna sig"

men vi båda två vet att så inte är fallet

Dop

ursäkta för texten på förra inlägget, blev lite stort men jag orkar inte ändra nu haha..

Har varit en jättefin dag idag och amanda var hur duktig som helst i kyrkan! Inget skrik eller något, bara en glad trollunge. Efter dopet så åkte vi hem till oss och åt mat och fikade.


Charmtrollets dop

Idag ska min lilla älskade fem månaders gamla lillasyster döpas. Är uppe och gör i ordning mig nu lite. Vet verkligen inte vad jag ska ha på mig! Kanske en vit klänning. Marcus ligger fortfarande och sover för han ska bara slänga på sig kläder sen bar det av till kyrkan. Hon kommer att vara jättesöt och jag lägger in bilder från dopet senare! puss 
image186


H

Tro fan inte att du kan bestämma över mig, du har dina egna som du kan tjata hur jävla mycket du vill på.


skoen dag

Gud så ont i huvudet jag har! Idag var jag i skolan då med och sen fick jag skujts hem med pappa. Måste städa mitt rum ikväll till på söndag eftersom dopet är då och dom vill ha fint här..

haha jävla härlig syslöjd idag tjejor ;) Och ge mig en liten applåd för de underbart sexiga brallorna jag syr ;) haha pinsamma förfan

image185


Minns du bebi?

haha minns du? fan vad jag saknar det dära alltså

image184

Bjuder på den

Hur speciell är du?

(x) borstat tänderna samtidigt som du duschat
( ) smakat på nagellack
(x) fått panikångest angående dina kläder när bussen kommit, och sprungit(gått) hem och bytt
( ) skrikit BRÖDROST! rakt ut i klassrummet
(x) sparkat på ett träd för att du haft tråkigt
(x) slagit tv-dosan i huvudet på dej själv
(x) frågat din mormor varför hon är så gammal
(x) drömt om något som har med bävrar att göra
( ) har spelat luftgura framför spegeln som en GALNING
( ) köpt en glass utan att du märkt det
( ) pratat med en kaffekopp och blivit förbannad när den inte svarat
(x) sagt något komplicerat och väldigt konstigt, så att ingen fattat ett ord och sen inte fattat själv vad du nyss sagt
(x) frågat dej själv varför det inte finns oboy som smakar vit choklad
( ) råkat skrika: ge mej en timmerstock! istället för: ge mej en pannkaka!
(x) skrattat när du kittlat dej själv
( ) cyklat omkring med en stövel på pakethållaren
(x) cyklat slalom med cykeln så att du ramlat omkull
( ) gömt dej bakom en låda och hoppats att lådan skulle hitta dej
(x) satt dej under en trappa och sagt: här bor jag
( ) gett din lärare ett äpple
( ) ätit frysta hallon på mackan
(x) lagt dej ner på gatan och lekt uteliggare
( ) sjungit opera medan du plockat vitsippor

Resultat: 12 av 23

trött på det här

Du är och kommer alltid vara det finaste i världen.

Jag är trött på att jag blir sur på dig för inget.
Jag är trött att inte kunna lita på dig.
Jag är så jävla arg på att du svikit mig mer än vad jag förtjänar.
men ändå är du verkligen allt för mig.

Lillasyster

Första gången vår pappa satte
dig i min famn, jag viste redan
då att jag låter döden möta
mig innan jag släpper din hand

   

vEM SKA STOPPA MIG?

Jep, onsdag idag och snart kommer pappa och hämtar mig och Rebecka. Så ska vi handla mat sen dra hem till pappa på ekerö...

Varit i skolan idag för en gångs skull, lite halvbra. Är så grymt skoltrött. Försöker verkligen att inte klaga men det går inte. Idag på so:n så såg vi på filmen Juno, lite töntig men det är väl okej, hade också större förhoppningar på den.

Grått väder, undrar när man kan få tänkas se lite sol. Och fuck you erika, det är vist grusväg från skolan till bussen nu, se själv!  Nanana jag har skaffat bildbevis!
image177

nu ska jag sluta sura och göra lite nytta, puss!


sötbubba

Nej nu råkade jag klippa mig i fingret. Typiskt. Blöder :/ 
Snart ska jag sova, eller ska läsa lite för annars somnar jag inte, måste lugna ner mig.. hur pigg som helst :)
Min katt löper. Hon är riktigt horny. Usch, haha fan vad hon låter.. MJAOOOOOOOW ;D sen vickar hon på rumpan.. ser lite små roligt ut faktiskt!

nu ska jag krypa ner i sängen och vara lite nöjd med att jag fick mvg på mitt so prov. otroligt nöjd med tanke på att jag själv trodde att det skulle bli ett g ;) Imorgon blir det skola för min del, hoppas på att det ska gå bättre nu och att jag inte börjar må dåligt igen. Känner på mig att jag kommer bli sjuk tills helgen när Amanda ska döpas. Min sötbubba.

Puss & godnatt!


:/

Det skulle faktiskt vara roligt att få lite uppskattning av det man gör. Ett tack? Något. Nått som visar att du är tacksam för att man hjälpt till.
Det skulle faktiskt vara roligt om du inte bara tänkte på dig själv och dina problem utan på oss med. Lite åtminstone.

TACk

Fick en kommentar om mitt senaste inlägg där personen skrev att jag bara är hemma hela tiden från skolan och som svar på det så tror jag faktiskt inte att du själv skulle gå till skolan med maginfluensa som jag haft senaste dagarna sen i torsdags, så bullshit på dig sötnos

Och en sak till, skriv gärna namn när ni har något att säga.

the king

YES! Alldeles nyss kom jag på att det bara är fem dagar kvar tills jag får lov! LOVE IT!


Mysdag... igen

Godmorgon, redan vaken och har precis ätit frukost. Sitter och kollar in den där stranden i helsingborg (tropical beach)  som jag läste om i en tidning, shit det ser verkligen najs ut. Min frukost var då en tallrik gröt med äppelmos och kanel. Imorgon måste jag gå till skolan igen för jag missar nog ganska mycket om jag är sjuk hela tiden, lär bli så ändå..

Har just smsat lite med gabriel och han är på sin prao hos sin pappas jobb. Vill också praoa...slippa läxor och allt det där. (michael falk) min jätte trevliga no lärare som favoriserar eleverna och inte ens kan det han ska lära ut.
Nej tack, blir nog skönt att börja gymnasiet och slippa vissa.

image173

love as it should be

Our lives have just begun and forever I will hold you close in my arms

marcus fredriksson, du är det absolut bästa som hänt mig.
jag saknar dig


image172



vill ha

Grått väder, usch.. vill iväg med dig bebi! Idag gick jag upp klockan halv elva, åt yoghurt och nötter till frukost. Tog et bad och läste en bok mamma hade köpt. Har bara slöat och myst hela dagen, eller jag har faktiskt ränsat ut min garderob och det var verkligen behövligt. Blev av med två stora papppåsar.

Kollar lite på kläder som jag vill ha nu när de två påsarna är ute:

Stickat från InWear
Shorts från ICHI at nelly.se 
Accecoarer från H&M
Linne från H&M





 


I<3sommar

Har pratat med mamma nu och hon ska prata med pappa. Han kommer nog vara negativ som vanligt -.-
Iaf så håller jag på att göra lite mat nu, det blir sallad och kokta morötter haha.. gott som fan :)

Ikväll ska jag göra min no sak så att jag får g i fysik! om jag orkar... systeryster rebecka har kommit hem nu efter en vecka i idre.

Längtar efter sommar! snälla ta mig dit igen.

image163  image164


hoppas

Är hemma  idag igen, undrar när jag blir riktigt frisk egentligen..
Funderar på att färga håret brunt också, har verkligen tröttnat på att det är så slitet.


Hoppashoppas, ni är världens bästa om jag får :)


om inte den ena, så den andra

åh nej, nu börjar min bebis bli sjuk, precis när jag börjar att känna mig lite bättre. Mådde lite illa imorse och igår  men annars har det varit lugnt. 
Nu ligger han och vilar...

Igår kom loew hit och vi såg en film och umgicks lite.. haha såg scary movie 2(?) tror jag iaf.. helt okej :) killarna skrattade på rätt bra i vissa stunder, iaf marcus :)

Vet inte hur jag ska göra ikväll.. antingen så åker jag hem till mami eller så sover jag över här igen, vet inte om det kanske är bäst att jag stannar hemma imorn också eftersom jag ändå varit rejält sjuk..

Vi får se.. puss & kram!

SJukling

Usch, dålig uppdatering här. Har varit sjuk sen i torsdags men är nog på bättringsvägen, hoppas jag iaf. Mådde bättre igår morse och hela dagen så jag och bebi åkte in till stan för att äta middag tillsammans. Det var jättegott och trevligt. Efter när vi kom hem blev det lite värre men nu verkar det okej.

Har nu städat hans rum medans han är där uppe och ser fotboll med sin pappa..  bättre att få göra det själv för jag blir bara irriterad när han itne gör som jag vill..

Idag ska vi nog bara ta det lugnt med tanke på igår. Har fixar några filmer vi ska se och sådär. :)

Puss & kram!

bebibu

Yes! klar med komet saken nu och är rejält trött! Ska möta bebis efter skolan och sen ska vi till min prao för jag behöver underskrift på en sak. Blir nog så att jag sleepar över där hos han..

Puss & kram

omg

Förstår inte du att hon får skuldkänslor när du gör så? Förstår du inte att du inte alltid bara kan tänka på dig själv? Och förstår inte du att det går att gå vidare. Lär dig.

hm

idiot. skulle helst villa slippa men vet att jag måste. synd bara att du inte förstår dig på mig.


Gabe the man

Gabe the man kommer tydligen hem inatt klockan fyra. Fick iaf mitt vykort av honom idag, jätte fint bästis! :D <3

spanska prov

Hejhej
sitter och förvånadsvärt och pluggar spanska, ska ha prov imorgon och jag måste få minst vg på dem. Måååste höja mitt betyg i spanska nu denna termin. Känner att jag verkligen sänkt mig nu..

Nyss var pappa här och lämnade över lite kläder till mig och lite pengar. Tror jag ska ta en dusch nu så jag får paus från allt mitt pluggande!

michael falk

Gah vad jobbigt. Måste stanna kvar efter skolan och hämta massa papper jag måste göra för få g i biologi. Jag orkar inte.. egentligen bryr jagmin inte om jag får g eller inte i det men vafan måste visa lite intresse nu..

Sitter i datasalen med brudarna, utan erika för hon har feber i rumpan.. inte för att jag vet hur det går till ^^ 

efter skolan ska jag dra till ica och köpa lite grönsaker, haha jag och mami ska äta grekisk sallad ikväll! Mysmys!



skoltrött

Hur ska man klara två veckor till i skolan? :O Mitt engagemang är inte alls lika stort längre..



bästis

JAAA! Idag kommer Gabriel hem från Indien! :D:D
 

Kom precis hem från skolan. Gick tidigare för att pappa kom och hämtade mig. Vi kom hem för en stund sen och nu ligger min söta syster i insatsen till vagnen och sover. Hon är för söt! Hoppas hon vaknar snart...

Idag har jag endel att göra, måste skriva klart min muntliga redovisning om prao saken och så. Lär ta tid...

puss&kram

A och J

yeye go, ni är så jävla pinsama att jag inte ens förstår själv. Ni skämmer ut er!

Fuskis

Oh my god, behöver du verkligen lägga dig i?

Iaf så sitter jag i datasalen nu. Ska snart ha mattematik och ska verkligen försöka plugga. Not. men iaf så fick jag pris på no idag ;D ojoj!

I fucking adore you

Mina drömmar var krossade innan jag mötte dig, du tog mig under vingen du sa aldrig nej. Du visade vägen och hur jag skulle gå, du visade mig stegen jag aldrig kunnat nå. Du gav mig styrka och du gav mig mod. Du lärde mig saker så jag äntligen förstod. Jag kunde inte skilja på rätt eller fel, innan du kom och gjorde mig hel.



när jag ber om din kärlek så ber jag om din hjälp

Om jag nu lär mig att älska dig, kan du då lova att aldrig såra eller lämna mig?

Vi är en, vi är samma

amanda grisen

Haha ja det vet jag om :) jag bebis och lövet ska dit tror jag, iaf jag och marcus, får se om lövet skulle hänga på. Det kommer bli helt underbart!

Min söta bebis syster har nu lärt sig att skratta sådär på riktigt, annars har hon bara lett. Åh vad underbar hon är! nu ska jag passa henne eb stund, puss!


och jag var dum

Yep jag vet, håkan har konsert 19de april men kan tyvärr inte gå då. Bebis fyller några dagar innan och vi har planerat inför helgen. Men han kommer väl fler gånger. Fan vad jag vill gå.

Sista dagen på lovet och är som minst taggad på att börja skolan igen. Jag orkar inte. Sen måste jag till min gamla prao och fixa så att de skriver på. Glömde de i skolan innan lovet så det fick vänta. Snart ska jag och marcusparkus snart gå och ta en dusch, äta middag med hans familj och sedan även en promenad. Måste verkligen komma ut.

Börjar få ont i huvudet med. Tror jag sover över här, ringde min pappa och han sa att hela familjen var sjuka så jag har ingen lust att åka hem. Förutom att jag vill träffa min goa bebis som nu är fyra månader!

image157



Gårdagen

Igår gick vi hem till lövet eller vi tog bussen eftersom det regnade och vi var lite lata. Väl där så började de att dricka lite oel och sen kom oskar och jacob förbi, yey! men iaf så gick dom ganska snart och det blev en toppenkväll. jag var nykter hela kvällen men marcus och loew var ju lite småsöta. Pratades en hel del om minnen med :) fan vad najs det blir i sommar också! Sen cyklade jag och bebis hem vid tre och gick och lade oss direkt.

Idag har vi lämnat min kissemiss hos min mami och sen har vi åkt tillbaka, min grinolle till karl sitter nu och pluggar med ett bistert ansiktsutryck. Förstår att du kanske inte är den gladaste just nu med tanke på hur bakis han måstevara och att jag tjatar på honom. Men jaja det går över om en stund :)

Puss & kram!


Fotboll

Sitte och ser fotboll med marcus och loew, gaaanska tråkigt :) Ikväll ska vi till honom iaf och se film eller nått. Myspys. Idag vaknade jag och bebis vid elva efter en skön kväll. Var lite bakisskakis men myste kvar i sängen en stund. Sen gick vi och duschade och åt frukosrt. Sedan myste vi mer och sen blev det lunch och vi åt sallad, tomat gurka och fetaost :) mys!

Sista kvällen på lovet tonight och det blir väl najs. Men imorn måste jag åka till solna och lämna min kissekatt hos mamma.

Pussi