dumma dej

Åh nu har min klänning kommit :) mamma ringde och sa det. Jag och bebis tar 14.40 bussen hem till mig och sen ska mamma träffa sin vän tina så vi har lite bråttom :)

har precis spelat lite skjutspel, haha älskar det :) bebis spelar xbox och helt ärligt skulle jag kunna slänga ut den där jävla saken som snor min pojkvän alltså :P han är så tråkig när han spelar ...

Valborg

God morgon! Gud så skönt det är med vårsolen och nu har jag varit ledig hela veckan men jag måste erkänna att jag sovit bort allt för mycket! Idag är det valborg och nu är den stora frågan, vad fan ska vi göra? Kanske ska hem till fredrik och bea men först ska vi på middag. :)

Snart slutar marcus skolan, eller om 40 min iaf tror jag, så då ska vi hem till mamma och hämta lite grejer och se ifall min klänning har kommit :) 2 arbetsdagar sa dem så den lär vara här :)

igår blev det en chill dag vid klipporna med några tjejkompisar men jag och nicole drog rätt tidigt och hittade såklart inte till tunnelbanan, fick fråga en tant :) haha inte lätt att vara två små tjejor vilsna i hässelby...

Haha sitter och tittar på några bilder som jag i min tur hittade på datorn, och herregud säger jag bara... Jag och erika på dom bilderna, jag finner inga ord.


GOes wild

image262


Har inte skrivit på länge :) Men nu ska jag berätta lite, var i stran i söndags och då köpte jag sommarskor, vita shorts och en vit kjol. Sen igår blev det stan igen eftersom marcus ville kolla på ett par byxor och jag var tvungen att möta mamma :) Så då köpte jag ett par solglasögon, riktigt fina :) Ska se om jag hittar bilder på det sen.

Tre små godingar!

idag ska jag och marcus familj på dop, det är hans kusinbarn Erik som ska bli döpt :) marcus har fortfarande inte börjat göra i ordning sig utan sitter och spelar fifa08 :) Jag har iaf bestämt att han ska ha svarta jeans och vit skjorta, och själv har jag en vit puffklänning.

Sitter och kollar lite på
www.forever21.com och har hittat tre små godingar som jag så småning om ska beställa hem tror jag.

image259image260image261

d

Du kan inte tro att du kan gömma det, jag känner det på mig, jag ser det på dig, jag ser det i dina ögon och jag känner en stark lukt av det. jag gillar det inte

Tjubrä

Är hos marcus :) kommer inte blogga på några dagar pga att min pappas internet har pajjat :) pössis


murcas

Gud, så här trött var det nog länge sen man var! Idag ska min bebis sova hos mig och det ska bli supermysigt! Måste påminna honom att ta med ett par av mina svarta tights också för om jag känner honom rätt så ligger dom kvar hemma. :)

Idag blir det skola till klockan 15.40 och sista lektionen måste jag verkligen öva på matten. Jag kommer inte klara nationella provet :/

Puss på alla gulls!

jättesött

Kikade in lite på www.rulesbymary.com och hittade dessa två supersöta outfits!

image257image258

Mjo

image255

Pluggar sämmhäll, det går inte bra alltså. Ska skriva ca 2,5 sidor om konflikten i burma. Jag har skrivit en och det känns som jag fått ut allt som är viktigt. Det gick okej i skolan idag och jag var där hela dagen men sista lektionen fick jag gå hem och arbeta själv. Lättare så. Sen köpte jag lite mat på ica för att mamma skulle jobba sent idag.

Imorgon tror jag att marcus ska komma hem till mig, han har inte varit här på ca två månader tror jag ;) Men vi ska väl hit och göra något :)

Sen så ska jag beställa hem min klänning och det blev den svarta. Jag gillar den skarpt.

Pöss på alla gulls, ska försöka plugga vidare nu!

Då är det dags för skola igen

Då var det dags för skola igen, vaknade glad idag pga ditt sms igår älskling och solen som sken in genom ballkong dörren. Hoppas jag orkar hela dagen i skolan och det är faktiskt snart tisdag.. Har inte varit i skolan på ett tag men jag måste börja sköta allt nu igen :)
/ lavisa

Jag försöker klara allt

ja älskling, det är vi, alltid. Om inte tillsammans så som vänner.. men nu är det här sista chansen som jag många gånger påminnit dig om. Jag älskar dig men det går inte, jag orkar inte höra sånt.


Jag vill se dom
där skyarna igen
jag vill försöka igen
den här gången
den här gången
kanske världen förstår oss

/<3

Nu ska jag snart sova iaf. Kikar runt på lite som jag gärna skulle vilja ha i garderoben:
image250image251image252
1. Linne från Odd molly
2. Linne från Pepe jeans
3.T-shirt från Ellos

Godnatt!


Min idag

Har precis ätit middag och som vanligt blev det lite sallad, tomat, stekt zuchini med salt, några potatisbitar, soltorkade tomater och ett ägg. Självklart är det italiensk salladskrydda och balsamvinäger på! :) urgott

image246

Den här ursöta sommar/strand klänningen har jag beställt från ellos och den kommer nog hem i brevlådan om ett par dagar!

image245

Vissa kvällar är inte värda att kommentera ;)

Ja, fredagen började bra men slutade i kaos. En sak som vi börja bli vana med du och jag älskling. Men nu är det antingen stopp eller köra, vi har pratat om att försöka på köra och sen får vi se, vi har trots allt beställt resan och allt, så det får vara värt ett försök.

Pics: Gabriel, jag och marcus
image240
Sebastian & Marcus
image241
Jag & Bea
image242
Marcus & Joel
image243
Sist & minst: Appelito the fjortizz ;)
image244

Foerkroeka

Nu står pajen i ugnen och jag har plattat mitt hår :) sminket sitter som det ska men ska bättra på lite innan vi åker. Gabriel är sen pga att han fick en fin impuls ide att raka av sig håret just nu, men han är vid fridhemsplan nu så han glider snart in här :) ska snart öppna första cidern och äta lite paj!

Ikväll:
image238

my bitch

Hejsan! Har duschat och gjort mig i ordning lite :) så nu har jag börjat plugga lite och det börjar gå bra nu när man får skriva egna åsikter ;)) där har jag endel att säga till om när det geller det här arbetet.


Ikväll ska jag möta mamma och handla middag, vi funderar på skinkpaj, sen kommer mitt ex och bästa vän gabriel hit och mammas pojvkän med :) sen blir det väl att fixa i ordning oss till ikväll. Lär bli kul hoppas jag!

jag vill

Jag vill se dom
där skyarna igen
jag vill försöka igen
den här gången
den här gången
kanske världen förstår oss


usual

Lär inte bli som vi tänkt oss denna helg heller, eller som jag tänkt mig. Men det får väl gå..

Nu har alla åkt och marcus spelar xbox som en galning, sitter och driver runt med en muskelknutte på msn och har allmänt tråkigt..

Stannar nog hemma imorgon med, orkar inte gå alltså.

Min stoooora kille :)

Nu är jag hemma hos marcus och han har fått min present och en ros :) Bilder kommer in senare! Haha sen fick han ett xbox 360 och lite grejor av sina föräldrar :) som han tjatat efter det. Nu sitter han och spelar och snart kommer hans släkt hit på middag :)

image237
'
Får se om jag drar till skolan imorgon, jag orkar verkligen inte...


Lunch och fixning!

Nu har jag bestämt kläder och det blir en vit tajt kjol och ett svart linne, hade tänkt klänning men jag kom på att jag vill ha den klänningen imorgon. Ska träffa gabriel och sen blir det fest :)
Ska kolla med marcus snart när han slutar, han sa det igår men jag minns inte, nått med två, tror jag :) Inte lätt att lyssna på allt han säger. 

image235

Åt lunch på ballkongen  men stördes av grannens katt som mjauade så min kat blev helt från vettet..

image236

today

Har precis ätit frukost och pluggat lite men nu ska jag ta en dusch och göra mig i ordning lite :) efter det blir det plugg igen och sedan åker jag hem till marcus! Puss

Marcus födelsedag!

Grattis marcus på 17 årsdagen! Shit vad tiden går. När vi träffades var du bara 15 och jag fjorton :) tiden går fort när man har roligt, eller? Haha men jag vill säga grattis till dig för du är världens bästa pojkvän och jag älskar dig jätte mycket, eller till himlen? som vi sa :)  Du är bäst!
 image234


Så söta

Kikade in på www.cocoo.se och där fanns det två jättefina armband för endast 165 respektive 145 kronor!

image232 image233

Takida

Takida-curly sue
en av de skönaste låtarna.
Hoppas att du förstår att den är till dig.


Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling´s alright.
Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you´re so divine
I´m not ever alone, you´re not ever alone

You brought my life back,
The glory you found,I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive
I´m not ever alone

Your smile is heavenly,
I don´t deserve all the love that you'r giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver´s around me now, you´re so fine

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I will love you to the day I die

thank you

Sådär då har man kollat på sverige pussas & kramas men det var inget specielt den här gången, ganska trist. Stannar hemma imorgon iaf och då ska jag plugga ganska mycket. Måste bli klar med alla arbeten.

Om jag tröttnat på er? ja det har jag, jag har tröttnat på att ni är falska och så jävla pinsama människor. Med tanke på eran ålder så borde ni ju bete er på ett helt annat sett men jag har förstått det nu, ni har fastnat i den där fasen. Den fasen man borde ha gått ur vid denna tid, vissa kanske stannar kvar för alltid...

middag med familjen

Har precis ätit middag, det var jättegott. Mamma, syster och jag gjorde en sallad med tomat, sallad, bönor, soltorkade tomater, gurka, avokado och färska champingoner :) Mycket gott, med det blev det kyckling och stekt sqash eller vad det heter ;)

image230 

image231

Nu är det dags att plugga lite mer, har pratat i tele med bebi lite :) På fredag blir det så att min vän gabriel kommer hem till mig ett tag och sen ska vi åka hem till bebi :) ska bli kul!

Puss & kram

Äntligen bredband igen

Har inte bloggat på senaste tiden eftersom mitt bredband har varit avstängt pga att vi har bytt för det var så mycket krångel och fel på det gamla och det nya hade inte kommit än.

Men nu är jag hemma hos mamma och det funkar finfint med hennes. Hade nationella i engelska idag, skrivdelen. Det gick inte bra tycker jag men vi får vänta en vecka på resultatet, fick vg på det andra så borde klara mig. :)

Forsatte lite på målningen igår, gick riktigt åt helvete men fick till det tillslut ;) Någon skillnad?
image229


Nu ska jag påbörja mitt sk arbete, som jag trodde det var ca tre veckor kvar på men vi ska lämna in det på måndag så det blir hårdpluggning denna vecka.

:) skriver senare! Puss


Soligt väder!

Hej! Idag börjar jag skolan klockan 12.20 så då tror jag att jag tar en promenad ist för att ta bussen. Nu har jag sminkat mig och efter dessa två lektioner som jag har idag (spanska och idrott) så ska jag och ett par kompisar till mig åka in till stan för att jobba lite med våra två stora projekt. Måste komma igång nu alltså :)

Marcus är i skolan också och hans mamma på ett läkar besök så jag tror att jag är ensam här :) Hon kommer nog snart hem men det är chill.

Och på fredag ska min bästa vän komma hem till marcus också, vist ska du och jag pakta ut marcus då gabriel? ;)

Iaf så har jag endel att göra nu och eftersom jag kanske kommer vara i stan till klockan sju :/ Så blir det sent hem ikväll, ska hem till pappa och där ligger de magsjuka. Smitta inte mig snälla. Jag har varit tillräckligt sjuk för ett år redan.

Juste, vaknade upp med solstrålarna i ansiktet idag, gud vad skönt. Fjortonde juni älskling! <3

Puss&kram

Helgens bilder!

Fredag:
   
Lördag:

  

Härlig helg!

Igår blev det en skön chillkväll hemma hos en kompis! Hade det jätte trevligt och så ska jag förstås lägga ut bilder på det imorgon eller ikväll. Måste hitta en person med en sladd ;)

Ikväll blir det att vi ska åka hem till viktor i skälby, min kompis pojkvän. Blir nog som igår, ganska mkt chillkrök :) Ska bli kul att umgås alla tjejor igen :)

Snart glider nicole in här och som jag sa så åker bilderna in imorgon! Puss&kram


:/

Är det försent för att rädda?

fixning

Nu står jag och storasyster och fixar till oss för fullt. Har precis duschat och ska lägga på lite smink snart. Skippade sista lektionen också, skönt :)) Snart kommer nog mamma hem och så ska vi dra till kungsan och möta pappa sen gå till K15.


Onsdag!

Gud vilken vecka. Urtråkig om jag tänker efter.. Saknar min pojkvän otroligt och det är mycket irriterande när man inte kan göra något åt det. Under ser ni med mitt vackra so arbete som har otroligt fula färger och min målning i bild. Tänk på att den inte är klar alls.

image216

image217


Imorgon blir det studentskiva för min del, men ska ju bara gå på middagen eftersom jag är under arton och det är på K15.


Idag hade vi idrott med, haha en kille från Lets dance kom till vår skola för att lära oss. Omg det var skittråkigt tycker jag men sophia och erika diggade på rätt bra där ;) Och så snygg var jag klädd på idrotten. haha

image218

Puss & kram!

marcus

Nej nu ska jag skärpa mig. Jag ska sluta bry mig. Jag ska inte må dåligt över det här.
Måste börja lita på dig nu...


tänk på mig

Och inget vet om det,
men jag ska berätta allt för dig
jag ligger på sängen och tänker:
"tänk på mig"


Och vad vet du om kärleken
förrän du förgäves hatat den
Och vad vet du om när hjärtat kan bränna
för kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva


Ge mig sommar och sol

Snart kommer pappa och hämtar mig och rebecka :) Haft en ganska bra dag idag, lite ont i huvudet..och irriterad pga vädret, GE MIG SOL!


image215

nY DATOR

Då har man kopplat in trådlöst internet och allt med datorn, duschat och ätit middag. Klockan är redan halv tio och jag börjar bli riktigt trött, fattar inte varför. Sov bättre än på länge inatt så det är lite konstigt :)

Hittar inte min sladd från mobilen till datorn så jag får lägga in mina bilder som jag tog idag imorgon när jag åker hem till min pappa. Som jag fortfarande inte fått tag i. Var fan håller han hus?

Men ha en trevlig kväll! Puss&kram! :)

mindag

Nu är jag hemma igen efter övernattning hos bebis. En sådan härlig människa!

Idag har jag varit i skolan och efter skolan fikade jag med nicole och sedan mötte jag min mamma och syster, åt och handlade lite mat och sedan gick vi hem. Har fått med oss nya datorn hem också. Skönt att få något som funkar nu!

På torsdag blir det studentmiddag med systeryster och nu går min hjärna i hårdspinn på vad jag ska ha på mig..vit klänning..eller jeans? hm kanske. Vad tycker ni passar?

Lyckades få en bild av min älskling när han sov imorse, han var nämligen ledig. Haha söt.

image213


Håkan hellström

Universum är ett monster
men det har sparat dig och mig
jag gör vad som helst
för att få ditt liv
att verka bättre

Ibland är en dröm
det finaste man har

image212

Fördriver min tid med håkan hellström i datasalen :)


meme

Dagens:

image211


Nu drar jag till skolan, skriver nått från bebis ikväll! Puss

Jag längtar

Fjortonde juni drar vi iväg till mallorca! Mycket mysigt. Jag längar så enormt älskling! :):)

image209

jag är så bra

JUSTE! fick VG på mitt engelska nationella, är otroligt förvånad. Jag som hade räknat med ig haha. Sen fick jag mvg på so projekt så nu får jag nog mvg i slut betyg med :) I hope!

Home sweet home

Nu är jag hemma hos mamma igen. Vi har varit i centrum och handlat lite mat och annat. Köpte en bodylotion och mamma köpte örhängen. Tittade på smycken till balen och allt möjligt med.

Mamma köpte en tavelram till mitt rum också, vi har nu bestämt att inreda det i svart och vitt. Vi ska fixa nya gardiner och nya färg på väggarna.  Sen köpte hon två vita till sig själv :)

image208

Nu sitter jag och pluggar spanska. Går väl sådär, eller jag fattar inget men det är bra ändå ;))
ska ringa min bebis snart och sen se på parlamentet.

Imorn ska jag nog sova över hos marcus :) mys!  Puss&kram


lördag

Gick superbra igår, negativt på båda! Underbart! Så himla lättad.
På provet gick det inte fullt så bra, första delen som var läsförståelse gick ganska bra men hörförståelsen gick dessvärre inte bra, gick alldeles för fort och jag tappade bort mig, gissar på ett ig där.

Idag har jag varit i stan med sophia och nicole. Fikat och köpt födelsedagspresent till pojkvän. Vad det är tänker jag inte avslöja med tanke på att han nog läser detta.

Har nog bestämt mig för den helsvarta klänningen. Riktigt jobigt val det där!

Puss&kram

image148


klänning

Vill fråga ännu en gång om vilken färg jag ska ha på klänningen, jag har verkligen beslutsångest.
Svart eller vit? Bilder ser du längre ner!


Fredag

Nationella i engelska imorgon, det lär bli tufft. Undrar hur svårt det är, jag måste verkligen få g på det! Annars ligger jag nog rätt illa till..

Ehm idag har jag varit i skolan, en jobbig och riktigt lång dag faktiskt. Slutade med studieverkstad men jag och erika smet ut efter en timme. Efter skolan gled vi hem till erika och åt toast i solen, riktigt mys :)

Mötte mamma senare i centrum och köpte hem mat och det jag ska ha att äta imorgon på nationella. Blev mackor och lite choklad, till det blir det citronvatten och äppelbitar!

Dagens!
image206


Slutar ett imorgon eftersom jag och sophia måste hämta ut nya pills. Har bokat in tid halv tre så då hinner vi fint :) Marcus min bebi följer med också ;))

får hoppas på det bästa nu! Puss&kram!  

Namn tack

Som sagt så uppskattar jag ifall ni inte skriver anonyma komentarer, specielt inte nedlåtande sådana. Det är bara pinsamt av er att inte våga skriva vem/vilka ni är.

För det andra så ska jag också uppmärksamma dig som skrivit denna kommentar att jag inte skriver min blogg pga att jag bryr mig om att folk ska läsa. Jag gör det för min egen skull, för att komma ihåg och för att få ur mig saker jag går runt och irriterar mig på. Tack


marcus

Nej det blir inte bättre utav att bråka, men det blir inte ett dugg bättre för att du drar hela tiden häller. Tror du inte förstår vad jag menar med sista chans..jag orkar inte

Om du inte orkar prata med mig om det, utan att du skyller det på att vi bråkar så vet jag inte

As usual

Ja det engagemanget jag fick varade bara i två dagar, jag trodde att det skulle bli bättre..

Min

Vilken färg är finast?!

 


Tack bebi

Åh äntligen är bloggen tillbaka! Men synd att de gick tillbaka till de gamla värktygen.. menmen!

Inte haft någon speciell början på veckan direkt förutom att bebis har börjat antstränga sig lite mer.. något som verkligen uppskattas! Har passat en liten surunge som är på väldigt dåligt humör idag vilket hon aldrig brukar vara. Hon skiner alltid som en sol, kanske är det tänderna som spökar...

Har varit ute och motionerat med storasyster lite haha, hela 3,5 km, YEY ! Behöver verkligen komma ut nu :)


och ja erika, alla borde skaffa sig en slav ;)