<3

jag träffade dig och min önskan blev värklig

chansen är bra stor

Nanana, just sett film med mamma. Eller först såg vi csi sen en film, skulle egentligen träffa tjejorna men kände mig inte så bra så jag gick och la mig vid fem, vaknade vid åtta och så orkade jag inte. Sket i det. Så det blev en myskväll. Ska träffa marcus imorn, halv fyra tror jag det var. Har fixat massa till nyår också.

pappa smsa nyss att amanda hade på sig sin grejsak klädsak som jag gav henne förut på sig och att hon var jättefin i den :) kan jag tänka mig, det där lilla charmtrollet.

Bio imorn, fast först ska marcus typ kolla på kläder. Jag orkar nog inte kolla till mig själv,  så jäääävla mycket människor i stan nu ju. Men sen ska vi iaf gå på bio, fick biosakkort av storasyster Martina i julklapp och en heeelt underbar kräm haha.

PUSS!

<3

    


nanana

Var i stan idag med brudarna en stund, köpte en väska, en klänning till nyår, några ringar och ett linne. Riktigt bra. Nu är jag med marcus och appe, de spelar tv spel, boring.

min jul

Igår kom jag hem efter att ha spenderat min jul hos min storasyster Martina. Det var mysigt! Sen åkte jag, andra storasyster rebecka och hennes pojkvän patrik till min farmor och farfar. Åkte hem runt tre och sen mötte jag sophia och nicole, nicole hade med sig en tjej som jag tror hette helena. Åt middag där och sedan åkte helena hem och vi andra åkte till Jimmie i huvudsta, i huvudsta centröm mötte de oss och vi gick hem till dem. Chillade lite där sen runt halv tolv skulle nicole hem och då åkte jag med. Hade precis kommit innanför dörren och då ringer marcus, han ville att jag skulle komma till honom så jag åkte igen. Han mötte mig vid stora mossen och på tunnelbanan satt en kille och spydde, luktade som fan! usch.

B

AAAAAAAAAAAVSLUTNING! <3


För mig eller för henne?

Är det en fantasi som vi har fastnat i?

I can't wait to see you, want to see if you still got that look in your eyes
That one you had for me before we said our goodbyes and it's a shame
that we got to spend our time being mad about the same things


I'M FUCKING ADORE YOU

Nanana, haft skola idag fast vi såg bara en film och städade och sedan en usel julshow, förutom my som sjöng superbra! Haha sen åkte jag och nicole till sumpan och gjorde lite grejer! Imorn blir det till att köpa julklappar och grejer, som vanligt sista minuten :)

Plus att imorn blir det avslutning och betygen :O oh my god vad det kommer suga! 

 
 psss, BERRA är en apa!


väldigt tidigt!

Godmorgon! jag börjar halv tio och ändå var jag tvungen att gå upp kvart över sju! ucsh. idag ska vi pyssla i skolan och efter det ha någon konstig julshow ^^ Sen ska jag nog sola med nicole om jag hinnen :) Ska bli grymt skönt med lov sen imorgon! fast betygen haha jag vill knappt tänka på vad jag har ;D Men ska dra till bussen!

     

Lillasyster är sötast!

Kom just hem till far min och gud vad söt amanda är haha! en lite ängel faktiskt. Håller på att städa mitt rum, ser förjävligt ut där inne!

Idag har jag varit hos älskling, hade huvudvärk och så när jag vakna så jag sjukanmälde mig och låg kvar. Jag och bebis såg film och sen senare kom pappa och hämtade mig. Sen gick vi till fotoaffären för att ta ut lite bilder dom ville ha på amanda och dom hade beställt julkort med sötnosen på haha!



Jossan som skrev om thorildsplans gymnasium, har lite frågor om det är okej? haha hör av dig!


Det börja och det sluta med ett ansvar på mig

Idag vaknade jag upp med värsta huvudvärken så jag stannade hemma, ska till älskling snart :) ska bli rätt skönt så han kan pusssa lite på mig så att jag mår bättre! Sen kommer pappa och hämtar mig ikväll. Kul att se amanda igen! Sen ska jag vara hos pappa i två dagar, sen hos marcus hela helgen sen åker vi till min syster på måndag tror jag, funderar på att färga håret tills dess. Börjar få rätt lång utväxt haha! men det är najs, får bara färga utväxten annars blir det så slitet ju. Men måste rusa, bussen går snart!


jag blev lovad något finare

Idag gick jag till skolan och det var helt okej, trött som fan men det blev en lugn dag iaf. Efter det så åkte jag och nicole för att sola lite och det var najs. Nu tror jag att jag förstår hur du känner faktiskt, vilja ha men inte få. Det är jobbigt för mig med, det är jobbigt att se dig ledsen gumman! Även om du inte visar det så mycket så ser man att det är nått som är fel.

Längtar tills fredag, vill se mina jävla betyg! haha skitdåliga men får nöja mig med det, bara jag kommer in på Thorildsplan så är det chill, ska gå samhällsprogrammet inriktning kommunikation journalistik tror jag. Förra året kom den med lägst poäng in med 170. Jag borde klara det ;D Än så länge bara ig i biologi!

Helt onödigt att vi går denna vecka, de har ju redan satt betygen. Egentligen så vad fan gör man där? :S

Ett år!

Igår var det dagen då vi hade varit tillsammans genom både kärlek och tårar i ett år. Jag har inte tvivlat en sekund på att jag älskar dig men såklart har man tvivlat på annat när vi bråkat. Men denna helg har jag mått helt underbart och du har behandlat mig som en prinsessa och du är min prins. Du är det absolut bästa som hänt mig!



Lördagen 15/12 - 07
Dagen började inte som den bästa men efter ett tag fick jag min älskling på bättre humör och vi åkte till vällingby för att köpa julklappar till hans systrar! När vi kom hem så sminkade jag mig, marcus fixade håret och vi bytte om. Jättesöta åkte vi in till stan för att köpa biljetter till bion och sedan gick vi för att äta middag. Åt en jättemysig middag. även fast jag babblade som fan ;) Efter det gick vi och kollade på fönstergrejset på NK. Det var mysigt och marcus du får mig verkligen varm inombords även fast det är iskallt ute! Filmen började 21.10 och efter åkte vi hem till mammas lägenhet och myste, badade och bakade pepparkakor! Såg även en film och sedan gick vi till sängs runt halv fyra imorse! Du gav mig en underbar ettårsdag babus!


364 dagar!

Underbart!  nu är det helg igen och denna helg har jag och min älskade marcus ett år tillsammans. Ett helt år. Jag tycker att det har gått otroligt fort och att det varit helt underbart! Trots småtjaffs, stortjaffs och en jävla massa glädje! Jag älskar dig av hela mitt hjärta älskling! <333



Har inte skrivit så mycket på ett tag eftersom jag haft så mycket att göra, jag förstår inte hur lärare tror att vi ska klara av både skola, familj och pojkvän samtidigt. Man får ingen fritid. Men iaf så sätts betygen idag så var tvungen att skriva massa skit! Hoppas det blir bra bara! Sen har jag solat i både måndags och torsdags så nu är jag rätt brun! hihi skitmysigt!

jag kommer aldrig att kunna tänka klart

Om jag nu börjar lära mig att älska dig, kan du då lova att aldrig såra eller lämna mig?

the little thing that make life great

 
   

The first time in my life and now it's so great

I found a place so safe, not a single tear
The first time in my life and now it's so clear
Feel calm, I belong, I'm so happy here
It's so strong and now I let myself be sincere

Ibland känns det bra mellan oss men jag vet innerst inne att du säger något helt annat till henne. Jag får alltid höra två olika berättelser och bortförklaringar. Och därför tror jag att du ljuger den här gången med. Men varför? Varfär berätta att det är bra mellan er när jag vet att du ljuger? Du vet att jag vet. Bara så du vet så gör inte det här att jag går tillbaka. Jag är lycklig här.

myshelg

Idag väcktes jag av en myssugen marcus men jag var så himla trött att jag bara ville sova. Somnade om medans han gick upp och åt frukost. Väckte mig en andra gång och så gick jag upp. Umgicks ett tag sen åkte han och spelade fotboll med sina kompisar. Såg en film och sov en stund. Sen kom han hem och vi lagade middag. Åt och sedan kom Marcus farbror förbi. Satt däruppe ett tag med dem och pratade, sedan gick vi för att möta Gabriel. Gick tillbaka och tog det lugnt. Nu är klockan halv två och jag är skittrött. Men ska nog vara uppe ett tag till!
Imorn är det söndag, fyfan. Men ska iaf baka pepparkakor med älskling! det blir nog kul!


Du står i en skugga av det som en gång var du

Idag vaknade jag halv tolv, tog en dusch och bakade pepparkakor med lillebror och Camilla. Vid tre drog jag och syster till solna centrum och mötte hennes kompis lisen där. Vi åt sen köpte vi lite julklappar. Nu har jag iaf köpt  till marcus så nu är det bara Amanda, Rebecka, Lillebror Marcus och Fast jag vet vad jag ska köpa till mamma.

Funderar på att gå till skolan imorgon. Om jag orkar.


jag har aldrig berättat

Jag vill helst inte snacka inte prata med någon men folk tror sig ha koll, dom tror sig fatta själv om hur jag mår och vad jag gillar. Dom vet allt om mej men dom vet ingenting alls för jag har aldrig berättat hur du kom, hur du stannade och hur du fyllde mitt hjärta. Jag vet inte vart vi ska, vart vi är på väg men jag lägger skulden på mig själv för jag lät mig bli så här.


.

det var en lögn, du är precis som alla andra

?

Ibland undrar jag vad som fått dig att vara så kall. För mig är det en självklarhet att trösta men ibland ser jag inte det hos dig. Jag vet att du vill, men jag tror ändå att du inte förstår mig. Jag samlar på mig allt, låter det gå och tillslut får en så jävla liten sak mig att bara flippa ur, börja gråta eller vad som helst. Vet att det inte var en stor sak, men allt som har hängt på den senaste tiden får det att bli en stor grej för mig

Jag har varit van med att de som älskat mig alltid har visat det väldigt öppet då känns det konstigt när du alltid försöker dölja det. Pratar inte om det med några, vill hålla skiten hemligt. Det är jobbigt, det är en stor grej för mig. Ibland undrar jag om det är för att du skäms för att älska mig eller om du inte ens gör det och just nu vet jag inte vilket av dom två jag skulle föredra.


GRATTIS

Grattis till erika som fyller hela femton år idag! Du börjar bli riktigt stor nu gumman ;) <3

Annars så sitter jag hemma hos marcus bara och ser på film eller just nu är han och köper godis (A) Imorn ska jag till skolan igen, orkar inte! fyfan vad tråkigt det blir. Sen har jag också kommit på att jag säger fyfan heeeela tiden, ska bli ändring på det!

Nu kommer han tillbaka, skriver sen!

Om helgen

I fredags så var jag och marcus hemma bara och tog det lugnt, drack vin och öl och såg lite film. Det var riktigt mysigt och på slutet blev vi lite onyktra. Vi gick ut för att marcus skulle röka och då kom en katt. Vi tog med den hem och tog in den. Haha gav den mjölk och grejer, fast sen släppte vi ut den.

Lördagen började med en lätt huvudvärk så vi stannade hemma och myste bara. Senare så åt vi pizza och sen så gick vi ut på en promenad. Fick sms av Gabriel om vi kunde träffas så vi drog och mötte han vid stora mossen. Gabriel är mitt ex ^^ Men så åkte vi dit och sen drog vi hem till Nicoles storasyster och drack lite där, synd nog var det bara jag som var full men marcus var väl lite lullig sen. Ingenaning om vilken tid vi drog hem men vi kom hem och myste runt. Vaknade på söndag med sådan där ångest om att det snart är skola, usch!

Men jag stannade hemma idag. (måndag) och sov ut för jag har så jävla ont i nacken, seriöst! Tagit ett bad och när jag skulle tappa ut vattnet så ramlade Gobie min katt ner i vattnet, haha vilken fart det blev på henne! hihi bilder neraför från helgen och så!