:/

fyfan, jag trodde jag litade på dig men nu längre gör jag inte det. Något du krossade på mindre än en sekund. Du förstår väl själv att jag inte kommer att kunna det?


Höstlov

Har spenderat första dagarna på mitt höstlov med den underbaraste, marcus. Fast appe har varit med också, har sett film och grejer. Riktigt najs. Idag ska jag till tandläkaren, sån där kontroll. Men jag orkar inte, sen ska jag passa lillebror för att pappa och camilla är inne på babybad med amanda. Sen åker vi väl tillbaka till marcus ikväll.

 min älskling.

idiot

seriöst så vet jag fan inte hur länge till det här kommer att funka.


lördag

Idag är det lördag. Första lördagen på riktigt länge som jag bara varit hemma. Riktigt skönt faktiskt, eller jag ska kanske ut och träffa några sen men vi får se. Farmor och farfar är här och det är riktigt mysigt. Fast Amanda sover, vill väcka henne och mysa men hon måste ju sova. Hon har blivit ännu sötare också! Fan, egentligen hade jag nog velat åka till adam. Men dom övertalade mig att vara hemma så jag orkade inte. Nu kom lillebror och grät, haha han hade sett teve i min säng och sen somnat och ramlat ner från sängen. Slagit i huvudet. Haha skön jävel. Neraför är helgens bilder! CIAO


myspys

Idag var jag i stan med bella. Köpte ny mössa och lite småtjaffs sen träffade jag mamma för att hämta mina skor hos skomakaren. Åkte hem till marcus och hade det jättemysigt! har blivit mycket bättre mellan oss igen! riktigt sköht. Sen nu ikväll åkte vi hem till Bea och tog det lungt. Drack lite öl.

Imorn ska jag hem och äta middag. Släkten kommer för att inspektera det "lilla barnet". Såklart dom vill träffa henne men varför just en lördag. Ska försöka smita ifrån. Fest hos adam blir det nog också, erik ringde förut och sa att det var nått där imorn. Riktigt kul. Men vi får väl se. Pallar inte skriva, marcus har redan somnat! fyfan haha fast han är riktigt söt att kolla på ;)

Ciao


rip

Fyfan, fick just reda på att det var jonas som blev påkörd av arlanda express tåget igår. Känns så grymt konstigt. Han levde nyss? Så smsa anna att det var han. Känns konstigt, många unga har dött nu senaste tiden och jag trodde fan inte att det skulle bli en jag kände. Det var två år sedan, men jag minns ändå.

min marcus

Mycket trevligt! Sitter i soffan med marcus och ser nån hulligan sak grej. Men det är bra, riktigt mysigt har det varit i dag. Var i skolan idag och det var rätt lungt, gjorde klart våra arbetem och så fick vi gå. Vi åkte hem till jocke som är erikas kompis och sedan åt vi pizza. haha. Mycket roligt att sitta och prata men synd att sophia inte kunde följa med! Sen hade vi öppet hus i vår skola och vi nior var hade ett projekt om FNs milenniemål eller något sådant. Marcus kom dit efter lite tjaffs och sen gick vi hem till honom och myste jätte mycket!

Du är mitt allt!


-

GUUUUD VAD JAG TRÖTTNAT

Tupp

Vaken? Nej Glad? Nej Trött? Ja.
Orkar verkligen inte, skola till klockan åtta ikväll -.- det kommer bli riktigt tråkigt. Men marcus kommer dit iaf det är najs. Men iförsig så är det lov efter det och ikväll ska jag sova hos min älskling. Ska bli superskönt. Var länge sen vi umgick sådär mycket. Men det lär väl bli lite mer nu eftersom det är lov.

inbjuden på fest hos erik på fredag med, men troligen blir det inte att jag drar dit eftersom jag tror jag har sagt till marcus att vi skulle vara med varandra. Skönare det kanske också. Att bara ta det lugnt, sen börja supa på lördag. Men det får vi väl se.

Vaknade kvart över sex i morse och var stendöd. Sminkade mig, packade väskan eftersom jag kanske inte kmr tillbaka till pappa denna vecka. Och sen gick jag ner och åt frukost. Camilla (pappas fru) var redan vaken med lilla amanda som faktiskt har slutat att skrika på nätterna. YES! Hon är min lilla solstråle :)

Nu är det dags att dra till bussen! ciao

 


why should I care

För det första, säg inte åt mig att jag ska bry mig när du inte bryr dig ett skit själv och för det andra är jag så jävla trött på dig. Vist jag höll inte vad jag lova, thats it! Blir så grymt jävla trött på människor som inte har samma värderingar på varandra, se saken från min sida, hur mycket har du brytt dig genom allt? Nothing. Byebye baby

tidigt

Haha vaknade tjugo över sex och gick upp, sminkade mig och så var jag helt klar. Då säger sophia att vi börjar nio, kunde sovit i 30 minuter till! Fan, men nån bild från helgen och på mig kommer upp nu iaf när jag har tid över!

   

we can make it

keep me warm and we can make it
Here's my heart, I will let you break it
Touched your skin and I can't take it

Ballbrud

Smart, haha tjejer jag kan bara skratta åt er. Ni beter er som små luder. Och att ni ens kan gå ut sådär, jag skulle skämmas ihjäl! Vist man kan sminka sig mkt man kan göra så det ser bra ut. Men att göra som ni, och leka. Nej alltså fyfan. Chilla ner lite på attetyden tjejer, ett tips!


Så nu kommer jag till att prata om en tjej som jag tycker är en av de ballaste. Viktoria Beckham. När man säger att man tycker att hon är grym så säger de flesta att hon är en stel barbie. Vist hon är alldeles för smal. Men var det någon som såg Viktoria Beckham special? Alltså det ändrade helt min syn på henne. Hon är ju hur ball som helst!


Och bara så du vet så tänker jag inte ta skit från dig längre.


 

hemma

suck, hemma från skolan. Hade redan planerat det igår men imorse kände jag mig faktiskt inte riktigt bra. Har hur mycket läxor som hälst och jag orkar inte. Fast egentligen vad spelar det för roll om jag är hemma idag? men synd ändå, nu ångrar jag mig.. dubbelsuck.


Måndag

Hello!

Hur ska man behandlar andra?
Jag känner två personer som är jätte söta tillsammans men har helt olika regler för vad den anda får göra. Om jag ber mina vänner eller pojkvän om något som jag inte vill att de ska göra som jag kanske mår dåligt för så ska jag självklart inte göra samma sak själv. Vist är det svårt men man måste ju ha samma värderingar för varandra.

Och om man nu inte har samma så får man väl offra sig lite. Alltså nu har jag kommit på att lita på varandra är en väldigt stor del av ett förhållande och jag tror att jag har börjat lita på dig nu. En sak som visar hur jävla svårt det är att lita på någon. Har känt dig i mer än ett år men nu tror jag att jag kan lita på dig och släppa taget om dig lite.

För vad händer när det blir för mycket regler i ett förhållande? jo man känner sig fängslad och det tar slut på det ena eller andra sättet.

måste plugga :/
Ciao

Helgens bilder:


mycket mysigt!

Hejsan!

Min bubbe är så söt! känns så bra att han bara kom in i mitt liv och gjorde mig så jävla glad. Utav att bara finnas där, det är en liten sak som ingen annan gjort. Ingen har verkligen visat det så som du gör. Att jag verkligen betyder något.

Men iaf, gårdagen var det. Från början var det så att jag och bella skulle möta erika efter hennes släktfest och så åka hem till henne och ha fest där. Men sen träffade vi Mika och det blev så att vi åkte hem till Adam i solna. Där möttes vi av Adam och Erik  vid solna centrum och så tog vi en liten promenad hem till honom. Började dricka lite och redan tidigt pajjade mika såklart dörren ;) haha sen så kom två till killar. En som jag inte minns namnet på och så jonas tror jag han hette. Vi hade det trevligt och jag blev riktigt bra vän med erik. Sedan så blev det lite problem med förmycket dricka för mika haha men sånt händer! Runt halv tre åkte jag hem till marcus som möttes av en vinglande liten flicka vid islandstorget. Vi myste och somnade snabbt.

Hade en riktigt trevlig söndag trots huvudvärk och illa mående. Myste hela dagen och jag åkte hem vid två. Sedan har jag bara suttit hemma och tagit det lungan ;)

Nu ska jag plugga lite spanska, adios!

the day after

usch och fyfan! har inte mått så här dåligt sedan i sommras med erika. En kväll jag inte kommer att glömma! Är riktigt trött men kan inte sova eftersom man mår lite illa och huvet dunkar. Hade en jätte trevlig kväll igår förutom en liten sak som hände. Men mer berättar jag ikväll!

Ciao

pussy

Hejsvejs!

torsdag; jobbigaste dagen på hela veckan. Jag låtsades få ont i huvet och gick hem. Mamma sjukanmäler. Men vi hade rätt kul ändå, satt i datasalen och pratade om gymnasie val, funderar på att gå nått med nicole, fast hon kanske ska gå frisör och det ska iaf inte jag! Det blir antingen resturang/hotell, barn/fritid eller sam.. så jävla svårt.
Och jag blev sams med mr G också! annars inget kul, hörs imorn

CIAO

lav&bell

Hejhej!
sitter i skolan med bella och har allmänt tråkigt, men snart ska vi gå till skolsyster och säga att vi har fruktansvärt ont i huvudet. Sitter och pratar om vílken linje vi alla ska gå, jag har själv ingeaning men jag antar att det blir något normalt, eftersom jag inte vet vad jag vill med mitt liv. Hoppas det blir nått kul med nicole :)

Ciao!

En glädje iallafall

Träffade honom. Tänkte att det kanske skulle vara bättre att vänta men drogs åt hans förslag. Jag förstår inte hur en lukt och att två läppar som möts kan betyda så mycket, att det kan göra så mycket. Att det lilla kan göra att man svävar på rosa moln. Det var så jag kände när vi stog vid busshållplatsen och den där kvinnan satt och log mot oss, som om hon tyckte om det hon såg. Att det var vi.


Idag:
Jag gick till skolan, var ovanligt glad faktiskt. Haha sen hade vi idrott och såklart spelade vi pingis. Jag och erika vid samma bord och vi är nog de dåligaste någonsin på pingis. Slutade med att jag kröp runt under bordet och letade efter bollen och vi sket i bordet och körde fritt ist. Olyckligtvis så ville den sablans bollen hela tiden åka upp mellan lärarens ben, inte vet vi varför men det kanske fattas en där ;) Inte fören nu har jag förstått hur mycket våra små garvanfall och sepeutbrott betyder. Och det är bäst att ha er tjejer!

Men så kom jag iaf hem och la mig en stund och gosade med min kissekat Gobi. Sedan ringde jag pappa för att höra hur det gick med Amanda på sjukhuset, föresten har jag inte skrivit det men jag har fått en liten lillasyster som heter Amanda och är en vecka gammal :) en helt underbar liten tjej! Kommer några bilder senare i veckan hihi!


Nu ska jag plugga lite eftersom jag har hundra saker att göra tills på fredag!

Ciao!

tårar

Hejhej!
"det löser sig" är en vanlig fras som man får höra rätt ofta när det är något strul. Senaste tiden har jag fått höra den väldigt ofta. Men det blir inte bättre, hur länge ska man behöva vänta egentligen? Själv tycker jag att det är helt fel att säga så eftersom allt kan gå helt åt helvete när som helst. Och jag vet själv att jag nog inte skulle klara av det. Precis som i låten; "för varje dag som går kommer jag närmare den dåtid som jag kämpat så hårt för att kunna ta mig ifrån"

Idag:
Åkte med pappa till skolan så fick inte min vanliga tid för att vakna på bussen och tänka. Så jag satt i bilen och babblade sönder med honom och sedan släppte han av mig i Brommaplan. Träffade en gammalvän och gick sedan till bussen. Hade några jobbiga lektioner men allt kändes bättre när jag viste att jag skulle fika med tjejorna så att jag kunde berätta saker som jag inte orkar ta upp annars. Vi åkte till spånga och såklart missade vi precis bussen. haha!  Men vi kom fram men nicole var tvungen att gå rätt snabbt. Vi pratade en stund och kom in på rätt seriösa ämnen. Sedan ringde pappa och sa att han hade slutat så han kunde hämta upp mig i brommaplan runt sex, på vägen dit ringde jag marcus och vi pratade en liten stund. Känns lite bättre nu, har nog fattat.

älskar er tjejor, och dig också marcus.

/ lavisa