körtelfeber!

Hejsan!
Alltså nu har jag typ fått körtelfeber, seriöst. Jag ska döda dig erika! Vaknade inatt med att min hals var svullen och att det gjorde ont precis där vid ena körteln. Aj lixom! hur ska det gå med mig och marcus nu? inget strul på typ hur lång tid som helst! tror jag dör, men fan vi klarar det. Alltså erika, hon ska få, hon strulade med två killar en kväll för ett tag sen sen fyra veckor senare fick hon körtelfeber, och mellan allt det här strulade hon med mig (på fyllan). Ska döda henne!
Idag så skulle jag haft först matte idrott lunch klassråd engelska och sedan spanska men man behöver inte gå på matten och jag får nte vara med på idrotten så jag börjar tolv :) skönt!
Marcus ska på derbyt idag också, saknar han så mycket. Känns så konstigt att sova utan honom nu när vi typ alltid gör det sen när man kommer hem och sover i sin stora ensamma säng så vaknar man tusen gånger på natten och letar med handen efter honom som ligger hemma i sin egen. helt otroligt vad man kan älska en person.

Och i söndags åkte pappa till findland för ett jobb. Kommer hem på tisdag eller onsdag. Hoppas tisdag så jag slipper bvara hemma med hans tjej ^^

ska lägga mig en stund till sen upp och sminka mig, skriver sen! Pussisar!