Sjuk igen

Hejs!
idag är jag sjuk igen, eller blev typ sjuk i fredags. Mår illa och är snurrig, undrar vad det beror på. redan söndag nu, shit vad den här helgen har gått fort. Jag saknar min älskling mer än nånsin och kommer nog inte få träffa honom förns onsdag. Jobbigt! men iaf, igår var jag bara hemma eftersom jag är sjuk. Så jag låg o pratade telefon med min bäste vän sebastian. Haha vilken sköning han är alltså! Somnade runt fyra och vaknade halv tolv imorse. Nu sitter jag bara här och pratar med sebbe och marcus i msn. Så trött, ska nog sova lite till, puss!

Slutet gott, allting gott?

hejsan!
blev sams med marcus idag, tror jag iaf. Han ringde mig när jag var i skolan, tjejorna trycke ner mig under bordet så michael (no lärare) märkte inget, men iaf, så var jag lite surig mot honom. han kom till min skola när jag slutade och vi gick och pratade lite, efter ett tag blev det svinkallt så vi gick hem till honom. sen blev det mysigt i slutet iaf, slutet gott allting gott, är det så man säger? :S
jaja, ska åka ner till esk nu, puss!

besviken

Hejsan!
jo nu bråkar man ju med marcus också, gud så jobbigt! eller han tycker att det är ett litet missförstånd men jag kallar inte att ljuga för ett litet missförstånd. menmen. är inte bästis med anna längre häller. men det kanske bättre så. så jävla trött på alla som ljuger och saker hela tiden, finns det verkligen någon som man kan lita på helt? jo, ni finns ju, erika sophia sebastian linus nadia, älskar er! bussen nu, puss!

uppdatering!

Hejsan!

Äntligen så funkar mitt internet igen så nu ska jag sätta igång med att börja skriva igen. Undertiden utan internet har jag varit med min marcus nästan hela tiden och med andra söta.

den 15/1 hade jag och marcus 1 månad, vi var hemma hos honom och hade det jätte mysigt!

den 16/1 avlivades min älskade lilla söta vovve molly och jag var även hemma på onsdag från skolan eftersom jag var lite ledsen, och är. Men idag måste jag gå, saknar min vovve :/

i onsdags var jag hemma, gick upp runt tio tiden och tog ett bad. gick sedan och la mig igen för att deppa lite. träffade marcus runt fem och då blev jag glad igen, förstår inte hur den där människan gör för att få mig så glad. men han är bäst iaf. åkte hem med tio över nio bussen och var hemma klockan halv tio.

idag är det skola igen. wie gud så kul, inte! men iaf, skönt att träffa vännerna och få lite stöd och så. erika och sophia, tack<3 Idrott idag också, shit måste ta med kläder! hm får bli sverige tröjan och mina blå mjukisar! måste rusa, puss!


<3

Hejsan!
Sitter här och försöker välja vad jag ska ha på mig, svårt! om en timme eller så ska jag åka till tc och träffa min vän tobias. Sedan åker vi väl hem till honom och ser film eller så. Saknar marcus så mkt! Måste fixa kläder nu, puss!

söndag!

hejsan!
igår så var jag nere hos min storesyster och fick lite julklappar. Jag fick en tiger tröja och pengar, även ett skärp mm. Senare så åkte vi hem, runt fem tiden, vid halv sju var vi hemma och då gick jag och träffade Marcus vid stationen, vi åkte hem till honom. Där såg vi en film, sedan en till och sedan låg vi och myste hela natten. Imorse så var jag tvungen att åka hem eftersom jag kom på att jag gömt lite dricka i min säng och min bror brukar kolla på teve i min säng. När jag var på väg hem ringde min mamma och sa att pappa hade hittat det men det var lungt eftersom hon sa att det inte var mitt utan marcus, haha! då vare lungt. Så jag fick inge skäll för den saken, skönt! Marcus hängde med hem till mig på ekerö och så var vi där ett tag, vid sex tiden åkte vi till brommaplan och så lämnade jag honom där, kändes så jobbigt att inte vara med honom sen. Mysigaste att vara ute och när man pussas, känna hans varma och mjuka läppar mot mina. Finns inget bättre än min älskling. Men nu ska jag dra ut lite, tihi! Puss!

tidigt!

godmorgon!
gud vad trött jag är, haha inte sovit  fem timmar ens inatt. Gick upp klockan åtta men såklart så väckte lillebror och hans vän mej halv åtta genom att tända min lampa för att retas och sedan gå ner så att jag skulle vara tvungen att gå upp och släcka den själv. Efter att jag somnat om så vaknade jag att det hade smitit in en hårig katt och lagt sig på min kudde! Trist morgon. Men nu är jag iaf på väg, har sminkat mig och ska gå ner och göra frukost till småttingarna och mig. Sedan tar jag 10 bussen och möter upp Mamma, syrran och patrik hennes pojkvän. Sover hos älskling ikväll så jag skriver imorgon, puss!

Umgås

Hejsan! idag var det tänkt att jag skulle åka och träffa tobias, men sedan blev det ändrade planer så jag åkte för att hämta mitt busskort hos mamma. Hon skulle ändå till stan så jag hängde med och hjälpte henne med att köpa lite saker till mina syskons barn. Vi åkte in till stan och började med att jag köpte en tröja, rött skärp, solglasögon (det kan vara bra när ljuset kommer) och så ett urgulligt halsband. Efter det få gick vi till BR för att köpa något spel barnen ville ha. Köpte spelet och sedan tog vi en fika på ett sött fik. Vi satt där och pratade en timme ungefär, så mysigt att umgås med mamma som på gamla tiden. Åkte hem runt halv sex tiden och så tog jag ett bad. Eftersom jag bor hos pappa nu så var dom såklart inte hemma, fick laga maten själv och nu sitter jag vid datorn och äter den.

Imorn ska jag åkte ner till syster och sedan sover jag hos marcus på kvällen, så det blir nog inte så mycket blogga skulle jag tro. Pusspuss!

sovmorgon

hejsan!
vaknade just och nu funderar jag på att ta och göra i ordning mig, sminka mig lite och ta bussen hem till mamma. Hon har nämligen mitt busskort och jag har stor lust att hämta det. Men vi får se. Skriver mer ikväll ska sminka mig nu <3

saknad

Hejsan!
det har gått en tid sen jag skrev. Men det är för det vart så mycket, internet har krånglat och Marcus har sovit hos mig några dagar och då har jag inte hunnit sitta så mycket vid datorn.

Firade nyår genom att ha en hemma kväll med bästis. men sedan gick vi ut och festade lite med några killar vi mötte i området. riktigt trevliga emo killar (: Vid tvåtiden så drog vi oss hemmåt för att Anna skulle hem ftersom de hade gäster. När hon dragit så ringde min söte vän tobias. Vi pratade i drygt 40 minuter och sedan så ringde min älskling. Vid tre-fyra tiden så kom han hem till mig och sedan tog vi det lungt.

Dagen efter ( måndag) så var Marcus och jag hemma och tog det lungt, myste och sådant. Orkade inte speciellt mycket eftersom det var ju "dagen efter" som vi kallar det.

Sedan i onsdags så åkte älskling hem och jag gick till Anna. Vi åt middag och sedan satte vi oss lite vid datorn och sedan kamerafjollade vi oss en halvtimme. Vid halv tio tiden tog jag bussen hem till pappa, ska bo där en vecka. Var hemma runt halv elva och då satte jag mig vid datorn och sen vid två gick jag o la mig för att se teve. Kollade lite teve sen så skulle jag försöka sova men nej, det var enormt ensamt att sova ensam. Gick ju inte att sova, saknade marcus så himla mycket. men tillslut somnade jag runt halv fem tiden.

Idag har jag varit hemma, passat lillebror och sådant.
skriver mer ikväll, puss!

Nyår!

Hejsan! Haha här är jag, helt snurrig i huvudet o jag skriver lite i min blogg! HAHHA
snart kommer marcus hit o sådär, druckit typ bara 4 smirnoff ice o sen vodka, haha men ändå vart jag helt snurrig x) HEJS!