Promenad

Jag, älskling och min katt som jag nu ska döpa om till maja tog en promenad till ängen. Mysigt, hon måste lära sig att vara ute lite :) Idag är det ju fredag och vi ska väl kanske ut. Är lite trött men ändå rätt på.





pannkakor

lagar pannkakor med syskonen fredriksson. Det är mysigt. Hoppas dom blir goda! Ikväll får vi se vad som händer. Jag och marcus har varit på promenad ute med min lilla katt. ska nog döpa om henne till maja. Vi får se!

håkan hellström

Håkan hellström, min gud.
gah, underbara människa
image150

Så många vänner jag känt
ingen som jag riktigt behövde nej
jag har aldrig varit normal
bara när jag går med dig


Livet förändras var jag än går
och det kommer kanske inte alltid va vi två
Bara så länge det finns stjärnor över oss så
bara så länge våra hjärtan klarar av att slå

jag vill veta om kärlek finns

Nu har vi kommit hem ifrån strängnäs. Har varit två riktigt mysiga dagar! Idag har vi även hämtat min lilla kissemiss, esmeralda. Hon är här hos marcus och kikar runt lite :) nu sitter jag och dricker en kopp te och kollar min mail. Känner att jag nu vid dessa kalla tillfällen drogar te :) myspys.


Är det äkta, det som jag känner? är min oro bara till för att jag ska förstå hur mycket du betyder eller är det ett tecken?

:)

Haha fan vilka dickheads ni är!  haha jag förstår att ni inte vill ha dit mig eftersom jag seriöst hatar dig appe men vafan tänk lite på marcus.
aja idag ska jag, marcus, mamma och lovisa dra ner till strängnäs och hälsa på hans mormor och morfar. Det ska bli jättemysigt! :)

Pussys

Vi ska nog inte dit eftersom "brorsorna" dissar oss för fjortisar, dicks...

FUck

Fuck jag la mig. Ska dit iaf. På ett vilkor, att du inte gör precis som igår idiot. Sitter och fixar i ordning oss och töntar oss med solbrillorna :) hihi. Ska snart äta middag, gott så in i helvete :) I<3MARCUSMAMMASMAT! hihi..

Jag saknar min bästa vän lövet så det ska bli jättekul att träffas ikväll, vi är sååå bra kompisar! Undrar vad han ska ha på sig...Jag ska iaf ha vit klänning och tights, mitt halsband jag fick av älskling och utsläppt plattat hår. Tror det får bli antingen den vita eller den lila/blå koftan.

Lyssnar lite på våran älsklings musiker håkan hellström. Riktigt bra. FAn vad hungrig jag är! :D

Allt.

hellu, sitter hemma hos marcus. Ska nog snart fixa i ordning mig och dra hem. Får se om jag hittar något att göra ikväll. Tror marcus ska till jacob och jag tänker inte gå dit iaf. Och du kan glömma helgen isf. Men skitsamma jag tror ändå inte på ett skit av vad du säger.

Ska nog till pappa imorn också. blir nog najs

najsin the bajs

taja fan! kom just he m och nu ligger jag i soffan! najs in the bajs. Ska se film eller någiot för då asomnar jag! helt bra. Sen ska jag sova på soffen för jag är arg :) PUSS½

LALA

kom just hem från stan. Har varit i nacka forum och i slussen och även i stan. Köpte ett par svarta jeans, ett halsbans, armband och solbrillor. Har precis mött marcus och är hos han nu..ska äta snart. Gryyyymt hungrig!

Slussen

Nu är jag färdig och snart ska jag dra mig in mot slussen för att möta Sophia. Kolla lite kläder och sen ska jag till nacka och möta mamma. Jag är riktigt trött, har blivity en del sena kvällar nu alltså och ikväll tror jag det  blir så att vi ska hem till jacob.. yey..



fortsätt hållkäften

haha gud nu blev jag riktigt skrajj för dig alltså, nu måste jag kolla över axeln i flera veckor alltså. Sådant här gör mig verkligen lycklig.

usch

Du är pinsam. Tänk fan inte bara på dig själv. Du kan inte rymma från problemen längre..


Fråga olle ;)

Sitter och ser lite på Fråga olle och idag handlar det om matsex, haha chocklad var tydligen bäst ;) Så nu ska jag ut och köpa lite chocklad, nej men ikväll har vi sett film på femman, a lot like love. helt okej film :)

Nu är det loooov, fast jag orkar inte suparunt i helgen. Alldeles för trött nu hihi!

pussies

sista dagen

Sista dagen på min prao och fan vad tråkigt. Vill stanna kvar där. Får kanske jobb nu i veckan där. Rätt najs :)
Nu ska jag och min bebis se film och han håller på att mixtra runt lite med boxern eller vad det är, lite gullig när han sitter där och fixar helt nyduschad :) myspys!

Skriver mer tonight, puss & kram

BEnjaminbus

Chill on the grill, kanske får sommarjobb på dagiset jag praoar på. Skulle vara så himla bra. Vara på ett ställe där man trivs pluss att man får pengar för det. Haha jag stannar ju lixom kvar två timmar per dag redan nu mer än vad jag egentligen behöver. Får hoppas på det då iaf!

Haha Benjamin var så söt idag. Vi kollade i en spindelmannen tidning. Där var det två bilder och på en bild var det spindelmannen och på den andra var den en kille som var en skurk, då frågade jag först vem som var på första bilden då sa han: ssppaisnansmannen, sen frågade jag vem som var på andra, då svarade han: pappa, sen skrattade han jättemycket. Haha han är söt.

Snart kommer marcus hit<3

GLad ovanligtvis

Hejhej, ska gå till bussen om en kvart och jag tror att jag är helt klar, ska bara borsta tänderna, ta med mitt äpple och välja om jag ska ha den lila eller grå koftan. Efter min prao på dagiset ska jag möta upp marcus, han ska sova hos mig för att han ska på den där mässan i älvsjö, lättare att åka från mig då..

Bloggar ikväll, puss & kram!

...

Du har nog rätt, jag är nog bara utråkad.

broken inside

Varför kan du inte bara hålla det du säger? Om du inte kan det så säg inget som du vet att du inte kan hålla och ja för mig spelar det roll ifall det är en skitsak, det gör ändå ont när du inte håller det.


Sötsötsöt

Kom hem just från min prao. Grymt skönt nu när jag bor hos mamma och det bara är fem minuter dit. Stannade kvar någon timme eller så. Nu ska jag bara ta det lugnt och så. Ta ett bad kanske. Myra var sjuk idag så då kom alva till mig och myste istället och alexandra haha. Riktigt goa prinsessor. Imorn börjar jag nio men Marita sa att jag kunde ta lite sovmorgon om jag ville eftersom jag stannade kvar så länge idag. Men jag får se, det är ju roligt så jag tror jag kommer att tralla in där på avdelningen vid nio.


idioter

trött, nu ska jag snart dra till bussen fast först ska jag väl göra en macka att ta med. Är grymt trött och idag ska ja hem till mamma så det blir lite mindre resväg nu ^^

Minns du?

  

Bullshit

Dämpat prat , tystnad, iriterande röster, vem försöker ni lura?

Inte mig iallafall, jag är van. Under alla år hörde jag det här väldigt ofta och du kan inte lura mig nu. jag är trött på det här, varför kan inte vi vara som alla andra?  Utan bråk och  tjafs.

Löften, är dom inte till för att hållas? eller är det för att brytas. Just nu tror jag att det är för att brytas. Eftersom det är det du gör. Gång på gång. Varför kan du ALDRIG hålla ett skit du säger?

Inatt åker gabriel till indien men han har lovat att skicka kort. Skulle behöva prata lite med han nu..Skulle vara skönt. Hoppas du har det riktigt skönt där nere nu :) <3

Bebis, jag vill verkligen att det ska ordna sig nu..


m

Du sa fem veckor. Jag tror det gått två och det är redan brutet. bullshit på ditt lovande

Det finns dagar man inte kan resa sig upp

Jag är inte sur det är bara det att du är riktigt oviktig

Kom hem för en stund sen. Märker verkligen hur mycket av det här som jag låter gå ut över marcus. inte bra. Jag försöker att inte göra det, varje gång tänker jag att jag ska försöka vara glad men det går inte. Eller du gör ju mig glad. Men jag är ju elak ändå.

Lång dag på dagiset. Började nio och gick där ifrån vid tio i tre. Idag fyllde hugo två år så han fick en kungakrona med klitter och grejer på! haha riktigt söt i den! Så fick de glass med strössel och maräng. Det gillade dom.

Sitter och tjatar på syrrana att ta mindre vatten eftersom vi bor i hus så tar skiten slut när hon duschar, eftersom hon använder typ femhundramiljarder liter. helvete.

Och gud vad jag inte ser fram emot sportlovet, för första gången i mitt liv.


naked around you

How can we say forever?
Är det sant? Kommer det att vara förevigt? Kommer du att stanna hos mig? Eller jag hos dig. Ärligt, det vet jag inte. Jag tror inte på att förlita sig för mycket på framtiden. Livet har inga garantier. Man kan inte vara säker på en sak. Helt plötsligt rasar det.


Nu har jag duschat och myst runt med mina lilla flicka som har lärt sig att vända sig från rygg till mage! Du börjar bli stor nu gumman! Har egentligen lust att bara krypa ner i min varma säng men det får vänta. Har en del att ta itu med före.

you can put that blame on me

 
Idag har jag praoat på dagiset och det var faktiskt roligt. Fanns många små sötingar, specielt Myra och Hugo. Haha mina favoriter. Neo och tim som var mina favoriter förra året var sjuka idag så de kanske kommer imorgon, hoppas på det! Sen var jag tvungen att rusa vid tre och dra till skolan och lämna in min gymnasie ansökan. Grymt jobbigt. På bussen kommer det på 45 12 åringar, fyfan i helvete vad irriterande och förlåt för att jag slog dig i ryggen men i helvete du kan väl förfan gå.


min lilla ängel :) 
                                                           * * *

ÅÅÅH vad jag hatar dig. Du kan skylla allt på mig. Du får det, put the blame on me, jag bryr mig inte längre. Men våga fan inte förstöra henne med. Jag lovar att du kommer må så in i helvete dåligt, det ska iaf jag se till.

usch

Svek     Hat     Besvikelse     Osäkerhet

Hur kan du ens tänka tanken när det är du själv som satt dig i denna sits?

<3 min marcus

I don´t care what they say, Im in love with you

Denna helg  har varit en av de bättre på riktigt länge. Imorse när jag vaknade upp där brevid dig och låg och pussade dig på axeln och du vände dig om och gosade, du var helt borta, det fick mig nog att förstå att du är så jävla viktig för mig. Bara av att av känna din doft gör mig lycklig. Att bara ligga och hålla om dig medans du sover gör mig riktigt glad. Det var nog viktigt att jag kom på det här nu.

boring

jag blir snuskigt äcklad. du är verkligen inte bra någonstans. Eller vist humorn. Men helvete. Skulle skrivit namn men min bebis blir arg då. Seriöst, du är äcklig, du leker något du verkligen inte klarar av, du är patetiskt och äckligt falsk. fyfan.

Imorgon blir det prao på dagis. jag orkar inte.

Om du frågar mig om sanningen så tvekar jag

Varför går man vidare fast allt pekar på att det borde få ett slut? vardagen bara flyter på och sen blir det försent för att säga stopp. Jag vet inte vad som skulle hänt ifall det hade blivit så och hur jag hade känt. Nu känns det bra, på riktigt. Det gör verkligen det. Ibland behöver man nog en handbok om hur man ska göra. En liten fusklapp så man vet att man verkligen väljer rätt.

Men jag hoppas på att det ej upprepas.

But the feeling that I have for you is so strong
Been together so long and this could never be wrong


gymnasieintagning

Ringde mamma och peter kanske kan skriva ut den och ta med upp imorgon. Får hoppas på det. Vet fan inte hur jag ska göra annars :S

krångligt

Seriöst. Idag är jag hemma pga att jag hade extremt ont i huvudet både igår och idag. Men eftersom vi ska söka till gymnasiet senast idag och sen har de tydligen förlängt tiden tills på måndag men då måste jag lämna in min ansäkan till syon och med vårdnadshavares underskrift. Hur fan då? Ska ju praoa på måndag men gud så irriterande detta är! Har mailat syon och får antingen skita i min prao på måndag och lämna den.  Gud vad alla är dumma i huvet!

Sen ska jag iaf möta mamma i stan och hämta utskriften av min prao och sedan ska jag till kista för och möta marcus för han jobbar där... nu tror jag att jag ska sova en stund till och försöka bli av med huvudvärken. Sen ta en dusch och göra i ordning mig.... blir såååå jobbigt!
Pussis


Nana

Jag vill inte se det. Jag vill låtsas som att det inte finns.

Jobbig dag. Mycket att göra i skolan och en ständig huvudvärk. Hade so prov. Gick inge bra men jag klarar nog g. Imorgon ska jag ta en titt på ett gymnasium med sophia och måste gå upp jättetidigt! usch..
Klockan är bara nio och jag är otroligt trött. Nu är det bara att ta sig i kragen och vila ut sig lite. Hoppas det blir en ganska lugn helg. Tror jag inte orkar med mer just nu. Behöver närhet, av dig.
Imorgon är det alla hjärtans dag och jag ska spendera min dag med sophia, har inget speciellt jag ska göra på kvällen sen och jag tror att camilla, pappas fru kommer hem imorgon med lilla amanda så att jag får ge henne en stor puss. Hon är nog bara fööör underbar.

marcus min ängel

Nu har jag inte skrivit något om min kära älskling på länge förutom hat så nu blir det ett litet kärleksfullt inlägg! Jag vill att du ska veta att du betyder otroligt mycket och att det kommer ta tid att få dom här såren att läka. Det kommer att ta tid. Du är nog det allra bästa jag har och jag är jätte stolt över dig. Jag hoppas att de där små orden som ibland smiter egenom dina läppar betyder något, jag hoppas att du inte bara säger det för att göra mig glad. För både du och jag vet att du har dina små knep för att få mig att falla. Det jag vill få ut av det här nu är att du ska veta att jag älskar dig otroligt mycket och även om jag kommer att förlåta, så glömmer jag aldrig...


Plugg plugg plugg

Seriöst... hur mycket tror de att vi ska klara? Vår rektor sitter ju och pratar om att man ska ha ett bra sätt och bli inlärda på men tyvär tycker jag fan inte att mikael uppnår detta. Seriöst, hur mkt som helst att plugga på och jag orkar verkligen inte... det är fan inte bra att jag nöjer mig med ett ig. Bullshit.

SOET

Är hos älskling och myser runt :) han är en soet surpuppajaevel :D <3333333333333333333333


Grymt

Herregud så trött jag är! Gick upp klockan halv sju och jag är fortfarande stendöd :/ Ska möta älskling en stund efter skolan för att han behöver sin sladd till mobilen så han kan ladda den. Han glömde den i all hast. Iaf så är jag redan klar och så, bussen går åtta minuter över åtta så jag har ju tid på mig. GAH jag är för trött :/

Gabriel<3

För mig är det väldigt jobbigt att du inte kan acceptera mina åsikter. Jag accepterar dina, jag säger inte att du är dum i huvet för att du tycker på det viset. Du är en person jag litar på, mer än någon annan. Du säger att du litar på mig med och om jag nu betyder något för dig? Varför säger du alla dessa ord? Varför låter du mig inte tycka som jag tycker, varför fortsätter du när jag säger stopp? Har jag någonsin kallat dig nått sådant?

varmt bad med melondoft

Jag har redan fått smaka lite på alkoholens föräderi. På hur förlusten av kontroll kunde kännas. Jag behövde mer. I ena sekunden är man klok och resonabel. I nästa ögonblick är man på väg utmed stupet, fortfarande ovetande om att undergången står för dörren.

Kom just upp ur badet. Har börjat läsa en bok. Anhörig. Handlar om alkoholproblem och jag tycker att den verkar riktigt bra.


Bilderna!

Kroek at my house.
              

Tjejmiddag & fest

Det blev lite krök här igår, från början var det riktigt najs men det blev lite skit senare. Åt middag med mina tjejor och det var mysigt. Dansade hade kul drack och så. Sen skulle jag och erika möta gabriel + Några kompisar men när vi i vår förvåning upptäckte att de var hur många som helst. Jag hade krav på de som sskulle få komma in och han bröt dom så jag blev irriterad och dissade dom. Iaf så mötte vi jimmie och gick hem igen och fortsatte med vårt haha. Bilder kommer in i kvälL!

sammasamma

hur många fel jag begick så va du alltid där när jag inte visste nånting men här och nu står jag nu och försöker se mej omkring, förösker fatta nånting vad som verkligen hänt, vad som verkligen skett


haha jag hade tråkigt

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: njej
2. Är du lycklig?: ganska
3. Är du uttråkad?: lite
4. Är du ledsen?: det går över
5. Är du italienare?: VA?
6. Är du cooling?: sjävklart
7. Är du från irland?: nej absolut inte!
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: nej, skilda


ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: nope
2. Har du någon gång blivit sårad?: alldeles för många gånger
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: ja?
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: tror inte det
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: massor
6. Har du haft en hemlig beundrare?: det var ej hemligt så länge
7. Är du kär?: tror det
8. Vill du gifta dej när du blir stor?: nope


10 TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller playahead?: pa !
2. Hår eller ögon?: båda :)
3. Katter eller hundar?: katter
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: många vanliga
5. Tv eller internet?: internet
6. Coca-Cola eller Pepsi?: vatten!
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: svårt val!

8. Pengar eller lycka?: haha en kombination? (a)
9. Dag eller natt?: natt så klart
10. Msn eller mobil?: mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: nej
2. Brutit ett ben?:
3. Gjort nåt du ångrar?: många gånger
4. Hoppat Bungee Jump?: nepp
5. Ljugit för någon du tycker om?: kanske någongång sådär
6. Ätit en hel tårta?: nej!
7. Gjort bort dig offentligt?: haha ja?

8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: ja
9. Gråtit när ett husdjur dog?: tror inte det
10. Velat försvinna och aldrig mer komma tillbaka? många gånger


SENASTE
1. Telefonsamtalet du ringde?: råkade ringa mika, utan mening
2. Telefonsamtalet du fick?: mamma
3. Personen du var med?: tjejorna i skolan
4. Roligaste grejen som hänt?: inte alls mycket, katten ramla ner i badkaret, med vatten i
5. Personen du smsade: marcus
6. Du kommenterade? nicole


Tjejmiddag och kroek

Sitter här och planerar lite inför helgen. Tänkt att det ska bli lite tjejmiddag först och sedan kommer än bestämt marcus lövet och viktor. Sen får vi se. Kommer bli najs.


glömma allt

vad är meningen med kärlek? ska det verkligen kännas så här kallt? isf vill jag hällre vända ryggen och sen glömma allt

Good

Pratade just med sebsus och det hade gått jättebra, huh! Ena killen fick tydligen två år. Idiot jävlar.

trött på det här

Jag blir verkligen äcklad av det här, kommer det verkligen att gå över? det får vi se. Det jag vet att om detta händer en jävla gång till så kommer det att vara slut för alltid, om det inte ens är det nu. Det får vi se. Jag orkar seriöst inte.

Nu sitter jag och ser teve med storasyster rebecka. Imorn ska jag åka härifrån så nu har jag pussat min lilla flicka (Amanda) godnatt. Hon sög sig fast på min hand sen myste vi lite. haha. Idag har jag varit lite med nicole. Sen åkte jag hem och så, trevlig busstur  iaf haha ;)


I cant ever run and hide

I'm givin' up, on everything because you messed me up, don't know how much you screwed it up. You never listened, that's just too bad because I'm moving on. I won't forget you were the one that was wrong. I know I need to step up and be strong

I´m nobodys fucking fool

Jag är så jävla trött på det här, seriöst du tror verkligen inte att jag fattar vad fan du håller på med. Det kommer inte vara länge till med denna attityd...


tralalal

Usch, sovit ganska dåligt inatt. Vet inte om det var för att john blund aldrig kom eller för allt som hänt. Jättetrött nu och vill egentligen bara stanna hemma, men jag har ju nationella på tisdag och vi ska få se texterna till dem idag. Borde inte missa det...

är det verkligen självklart att det ska vara föralltid?

Menar inte att jag inte lever med skratt men bakom mitt leende har jag förlorat hela mitt allt och jag fattar ingenting. Inget av det passar i mitt liv, jag är ett levande bevis på att sanningen är skit.

ohnej

I make no apologies for how I choose to repair what you broke

I know that the goal is to keep me from falling

idiot. jag vet inte ens vad jag kan kalla dig. När du gör så här vet jag verkligen inte vad jag ska tro, dig eller dom? eller bara skita i allt och låta det få ett slut? just nu känns den utvägen bäst.

Du har gått alldeles för långt

Tror du själv att jag litar på dig när detta händer varje gång du varit med dina äckliga kompisar? och sluta skyll på appe nu jag går inte på det längre.. nu får vi se för jag orkar fan inte mer av det här

I've seen it enough, and I'm over that


If you're trying to turn me, into someone else
It's easy to see, I'm not down with that
If you wanna bring me down
Go ahead and try

Today's the day I pray that we make it through..

.. make it through the fall, make it through it all.


Hejs! riktigt irriterad denna morgon. Haft en trevlig kväll bakom mig men nu är jag riktigt trött. Idag ska jag träffa farmor och farfar ett tag sen blir det väl att jag åker hem till marcus eller nått.

Och gabriel, du vet inte hur otroligt bra det där kändes efter att vi pratade i torsdags. du är bäst!