synd

Det är synd att du inte ser att jag mår dåligt nu, det är synd att du inte märker att det är ditt fel och det är synd att du verkligen inte kommer att göra något åt det när du väl vet


år efter år

Igår fick jag höra att det verkar som om jag inte trivs med mina vänner eller hemma. Och jo jag trivs med mina vänner och det har blivit bättre hemma nu. Men ändå är det något som ligger kvar och skaver. Ja och det är svårt att glömma sådana minnen och det ligger kvar. Varje dag och jag hatar verkligen det som hänt. Försöker glömma men jag kommer aldrig att sluta hata. Det som hände i fredags fick mig att tänka och nu förstår jag att det har varit jag som varit problemet och att jag är så jävla rädd att bli som honom. Det skrämmer mig. Att jag för varje dag tar efter någon som jag själv tycker är en riktigt svag person. Men jag vill förändras, jag vill men allt har fått mig att tappa hoppet om att det går. Jag ska försöka ...



 du ger mig hopp gumman!

jag lovar ingenting, vi får se hur allt blir

Tja! riktigt dålig dag idag. Varit irriterad på det mesta i skolan och sen när man kommer hem så är det ju inte bättre med att systeryster dampar sönder. Men iaf så har jag pluggat lite mattte för att vi har prov imorn. Fick Mvg på mitt spanska prov och Vg på so provet :) rätt nöjd.

Helgen: Fredags var jag med nicole, matte, sophia, viktor, bella och oskar. Och marcus. Var hos nicole och söp lite. Rätt najs. Träffade Martin också i sumpan, hahhaha uscha vad jag blir äcklad av den mannen! Kvällen slutade inte lyckligt men det blev bättre sen iaf. Lördagen började med huvudvärk men det avtog rätt snabbt. Såg klart gudfadern  2 med marcus och sen började vi med trean. Riktigt bra filmer.

Ibland undrar jag hur fan man orkar. Både med dig och med allt omkring. Är det verkligen värt det här?

<3

måndag igen, verkligen jobbigt! har faktiskt inte så mkt att srkiva idag men berättar om helgen imorgon!

Naked around you

I wake up in the morning put on my face, the one that's gonna get me through another day. Doesn't really matter how I feel inside. This life is like a game sometimes. I'm trying to remember why I was afraid to be myself and let the covers fall away. Guess I never had someone like you, to help me fit in my skin.

:/

vilken jävla dag
kom till skolan imorse och var lite irriterad eftersom mina grejer till mobilen gått sönder, de som man lyssnar ur. Sen så hände det en sak och jag fick reda på att en av mina närmaste vänner ska kanske flytta till södermanland till ett internat. på söndag. Fyfan vad jag kommer sakna dig isf! Hoppas det verkligen inte blir så gumman! Varit sur och irriterad men även skrattat. Men när jag skulle åka från marcus så började jag gråta, vet inte varför men det är så jävla kompliserat just nu. Känner sån jävla press med skolan och allt. Om hur det ska bli mellan oss och endel saker. Antar att jag hållt allt inom mig jävligt länge nu och var bara tvungen att få ut det. Gråten alltså. Berättade aldrig varför till han men jag tror han förstår ändå.

jag älskar er tjejer!


marcus

if your love was all I had
in this life
that would be enough
until the end of time

Mitt liv

Jag fattar mina beslut och jag gör det helt själv, lovar att säga till om jag behöver er hjälp. Säg vad ni vill för jag vet vad som än händer så gör jag som jag själv vill för det är mitt liv och jag bestämmer.

Riktigt trött på att ni försöker bestämma vad jag ska välja, vad jag ska göra, hur jag mår, vad jag tycker om och inte. Jag kan ta mina egna beslut och jag behöver inte eran hjälp just nu. Det är viktigt för mig och det är mitt val, det är jag och inte ni som ska bestämma över min framtid.

Idag: var i skolan men inget specielt hände. Hade tjaffsat lite med marcus imorse så dagen startade inte precis bra. Gjorde ett spanska prov och tror att jag kommer få vg eller mvg. Skrev iaf på allt, men vi får se. Sen åkte jag hem till mamma. Pappa kom och hämtade mina och rebeckas väskor och vi satt och prata i bilen. Om mina åsikter och att pappa hade varit på kurs idag om psykologi. Rätt kul det han sa, det stämmer också. Haha, men sen kom jag hem och träffade min lilla ängel amanda. Hon har vuxit rätt mycket nu. Stor flicka :)


jämnställdhet?!

Läste i tidningen för några dagar sen om det här med hur kvinnor betraktas i rättegångar men även i resten av samhället. Blev riktigt jävla upprörd när jag läste det som stod, vet att man inte ska tro på allt man läser  men just den här delen väljer jag att tro på.

" Det sågs exempelvis som en förmildrande omständighet och något som kunde ursäktas om mannen varit berusad då han misshandlat en kvinna. Men om kvinnan varit berusad då hon misshandlades var det skäl för att hon inte var trovärdig. Samma värderingsmönster gällde vid våldtäkt." Anna, en före detta nämndeman

När jag läser detta blir jag riktigt orolig för hur vuxenvärlden förmedlar sin bild på samhället. En våldtagen kvinna ska bli trodd, hennes rättegång ska inte vara värre än själva våldtäkten. Själv undrar jag vad fan vi människor har gjort under de här 2000 åren, borde vi inte ha kommit längre?

Även om man tar hem en kille för sex så ska man få säga nej om det inte känns bra. Läste ett citat från en insändare om att han tyckte att hon fick skylla sig själv eftersom hon bjudit hem killarna. Men snälla, tänk efter man fortsätter väl fan inte ha sex med en tjej som gråter?!

fyfan säger jag bara, folk säger att vi är ledande inom jämnstäldhet, då undrar jag hur jävla illa är det då i andra länder?

fredag-lördag

Helgen har varit lite lustig, haha jag och marcus var på gymnasiemässan i fredags sedan åkte vi hem och lagade mat och drack lite öl. Såg klart gudfadern filmen vi hade börjat på och sen började vi på tvåan. Själv tycker jag att ettan är bäst men alla säger att tvåan är det, hm.

Lördags så var vi hemma hos marcus storasyster som fyllde nitton år, vi åt middag och fikade med hans släkt och sedan skjuttsade hans pappa oss till lövet för att vi tänkte se matchen med honom. Innan matchen hann börja så ringde hugo till marcus och frågade om han ville komma till sebbe och se matchen, vi åkte dit men det var inte precis fotboll dom skulle se utan det blev fest ist. Jag som var rätt trött och nykter som fan ville gå hem runt halv ett och marcus följde med, hemma så låg vi och pratade en stund sedan somna vi.

helgens bider:
 

elva månader

Idag har det gått elva månader sedan vi blev tillsammans och jag är förvånad hur snabbt det har gått. Känns som om det var igår vi låg där i min säng och pussades hela dagarna efter skolan. Du har gett mig något ingen annan hade kunnat ge, du har gett mig ett liv som är värt att leva och du har gjort mig till den jag är idag. Det här året har varit den allra bästa tiden i mitt liv och jag hoppas det är detsamma för dig. Vi har så himla mycket minnen ihop och det är både bra och dåliga. Du är den personen som finns där, utan att göra något har du stöttat mig väldigt länge och jag är världens lyckligaste tillsammans med dig! Jag älskar dig marcus!



-.-

Vaknade vid åtta imorse och gick upp för att sminka mig, viste att det inte var någon ide att få upp marcus men försökte ändå. Gick inge bra och det slutade med att han gick upp tio/femton minuter innan vi skulle gå. Jag letade efter mina nycklar sen hittade vi dom och gick ner. Nere vid tunnelbanan så kom jag på att jag hade glömt min mobil hemma. Sa hejdå till marcus och gick upp igen för att hämta den. Såg en rolig gubbe med på vägen försökte ta kort på han men det gick inte så bra. Men när jag kom hem så tog jag mobilen och var på väg ner igen, då kom jag på att jag glömt min påse hemma, gick tillbaka och när jag kom hem så hade min söta lilla irriterande kissekatt Gobie ner en kruka så jag fick en porslins bit i foten, aj! Började blöda och nu gav jag upp, skiter i att gå till skolan idag! fyfan vilken morgon!

:/

blir så jävla äcklad av att bara se dig just nu. Fyfan hur kan man bete sig så jävla illa? ja hon mår dåligt men du viste redan innan du gifte dig med henne att hon hade sådanna problem och om du inte klarar av det nu efter fyra jävla år så tycker jag att du är en jävligt misslyckad person. Varför gå så långt att man skaffar barn om det inte funkar redan innan?  jag älskar dig men ibland undrar jag vad fan du tänker med.

Gordmorgon!

Vaknade klockan kvart över sex av min idiotiska alarmsignal som jag verkligen inte har valt själv. Gick upp och sminkade mig, satte mig vid datorn där jag fick ett litet sött medelande av marcus, såklart man blir glad plus att man får en lite bättre start på dagen ;) More tonight, ciao

älskling.

ojojoj! vilken mysig helg. Åkte till marcus i fredags vid elva och var där runt halv tolv. Marcus appe och lövet mötte mig och vi gick till marcus, spelade xbox och drack öl. Den kvällen var väl inget specielt men lördagen blev helt underbar. Ensama hemma hos honom och vi såg en film, myste och sånt ;) Efter så satt vi och prata om allt möjligt och det kändes riktigt bra för första gången på ett tag nu. Du är det allra bästa älskling och jag lämnar dig aldrig! Han har fått nytt rum också och det är jättefint!

Imorse vaknade vi och myste ett tag. Eller marcus sov haha. Jag låg och prata lite med han och fick som vanligt svaret : mmh ;) Tog nån bild som jag sätter in neranför.

Hemma nu, tog en evighet med bussen. Fast pappa hämtade mig för vi skulle hämta lillebror hos sin kompis. När jag kom hem tog jag lite nya bilder på mig själv, kände att de gamla börja bli lite uttjatade. Lägger upp någon där neranför.

      

försovning

försov mig 45 minuter i morse så jag skippar första lektionen.

Igår hade vi möte i klassen, fast bara tjejerna. "kul"
Vi pratade om grupperingarna i klassen och allt som hände i förrgår, seriöst så tycker jag dom är fega som inte vågar säga vad dom tycker när vi sitter och pratar om det, varför inte bara få ut skiten?

Lärarna ser ju på saken som en helt annan sak än vi. Man märker ju hur de andra backar ur (DE). De har betett sig som vi, seriöst så tycker jag det är jävligt fegt att låta nicole och bella ta skiten nu. Det roliga är att de flesta av er lilla "grupp" bara satt där, sa inget. Haha, det är fan roligt hur ni beter er, om ni har ett problem med hur jag beter mig eller hur jag är. Säg det till MIG. Inte gå och säg till någon annan och att ni tycker att det blir dålig stämmning, ja vi vågar visa vad vi tycker och om jag är arg eller något, så visar jag det. Jag håller inte allt inom mig som en jävla idiot. So tell me, vad är egentligen problemet?
NI
      


alldeles för tidigt

den här dagen kommer nog bli bättre än gårdagen, eller den kommer bli bättre. Ska träffa marcus efter skolan, jippie! saknar honom! men nu kom jag på att jag är en halvtimme förtidig med att gå upp. Så nu sitter jag på msn och så.  har två prov idag, so och no. Kan inget.


lär er stå för era egna handlingar

okej, jag har verkligen ingenting att säga er förutom att jag tycker att det är så jävla fegt att ni skyller ifrån er allt bara för att det blev förjobbigt, stå för fan för det ni gjort.  Fyfan, hur fan kan ni? . Vist det är fel av er, det är fel av skolan, det är fel av oss att bete oss på det sättet, men vafan ge er? Skolan, de tänkte avstänga er för det här men när han hoppa på nicole så händer inte ett jävla skit.
Skakade i skolan av illska, jag fattar inte. Ni har gjort precis samma sak själva, och hota att döda henne? bullshit! det har aldrig hänt så dra åt helvete. nu är det NI som har startat kriget.

Ni är bara så jävla fega. Ja, det är jävligt lätt att skylla ifrån sig men jag ber er, lär er stå för era handlingar!



Första gången vår pappa satte dig i min famn, jag viste redan då att jag låter döden möta mig innan jag släpper din hand<3

skolan

första dagen i skolan efter lovet och fyfan. Mår illa också  :/ bella och jag ska till sjuksyster för att få ledigt en timme på torsdag. Rätt najs. Men fyfan är trött och har inte sovit mycket inatt, är ju så van att vara vaken. Saknar marcus också! fast vi ska ses imorgon tror jag, hoppas iaf. ÅÅåååh fan vad jag klagar idag, men vill bara åka hem :/

jag har den bästa!

Mina drömmar var krossade innan jag mötte dig, du tog mig under vingen du sa aldrig nej. Du visade vägen och hur jag skulle gå, du visade mig stegen jag aldrig kunnat nå. Du gav mig styrka och du gav mig mod. Du lärde mig saker så jag äntligen förstod. Jag kunde inte skilja på rätt eller fel, innan du kom och gjorde mig hel.

Jag tror det här är den allra finaste låten någonsin och den passar väldigt bra.
jag älskar dig marcus

 


sista chansen

sista dagen på lovet nu, själv har jag valt att spendera min dag &natt med marcus. tror vi behöver lite tid, fast även tid utan varandra. Kan vara jobbigt att umgås varje dag. Men nu blir det nog bättre.

Gårdagen var en bra kväll. Slutade med att jag och bella var ensama med 15 killar som inte alls var de allra mysgaste. RIktigt jobbiga faktiskt. Eller två av dom, taffsa och försökte saker. Fattar dom inte att när man säger att man har pojkvän så ska dom backa? 
Killar, för det första: Disktret. Diskret är ett ord som inte många förstår, tjejer vill inte att killen ska hoppa på en och så? Tror faktiskt inte att någon tjej vill det. Killar, flörta lite disktretare nästa gång så kanske ni får nått! Själv hatar jag när männoskor rör mig. Ingen människa går att lita på fullt ut och i slutet är man alltid ensam. Något jag lärt mig av åren. Och rent ut sagt så mår jag riktigt illa av tanken hur vissa killar behandlar tjejer. Vi är inga jävla objekt som ni samlar? Eller?

Fredagskväll

Ikväll blir det krök med tjejerna och så, grymt roligt ska det bli faktiskt! Länge sen! Men ikväll ska jag skita i alla problem och bara ha kul. Har kommit på att nu orkar jag inte längre, jag orkar inte må dåligt på grund av dig. Fast jag fattar inte hur jävla svårt det kan vara att säga nej och att du stänger av din mobil, du vet inte hur mycket det här skadar vårt förhållande. Men nu skiter jag i det, jag ska ha kul ikväll. 


Onödigt

Har varit rätt mycket senaste dagarna så jag har inte hunnit skriva men jag har varit hos marcus och vi har väl bråkat och varit glada varannan sekund. Fast det är bara jag som är grinig ^^ inte konstigt det iförsig. Men idag åkte han ner till strängnäs för att hälsa på sin mormor och morfar så jag passa på att åka hem och ta det lungt, ensam.

Onödigt. Onödigt att det blev såhär. Vet att dom inte tycker om mig, men det är jag och om dom inte tänker acceptera att jag är med dig så får det vara, har försökt i ett år nu och snart skiter jag i det. Plus att du inte gör mycket för att hjälpa till häller. Blir så jävla irriterad, jag hade precis börjat lita på dig, men nu vet jag verkligen inte. Du har svikit jävligt många gånger utan att du ens vet om det, du tror att det inte betyder något för mig. Men det gör det och det är synd att du inte förstår. Men vi får väl kämpa vidare, vi får väl se om det blir bättre med tiden. Så som folk brukar säga.